Login/Registracija

KORAK DO OSTVARENJA SNOVA: Samo najboljima je pošlo za rukom da osvoje žiri, a evo ko ide na glasanje

U prvoj emisiji šoua koji pruža nadu talentovanim veteranima, koji su mislili da je za njih kasno, predstavilo se šest novih učesnika koji su na Grandovoj sceni pokušali da dosanjaju davno sanjane snove.

Iako su ispunjeni, srećni i ostvareni na mnogim životnim poljima, svima njima zajedničko je to što nisu u mladosti ostvarili san da postanu pevači. Zato su šansu potražili kod Žike Jakšića u emisiji. 

Životnim pričama, sjajnim raspoloženjem i kvalitetnim muzičkim repertoarom takmičari su uspeli da razgale gledaoce i žiri, koji je ove nedelje pored Saše Miloševića Mareta činila i Zorica Brunclik, kao i prva truba sveta Dejan Petrović. 

Nakon sjajnih nastupa i velike želje da nastave da budni sanjaju svoj san pred milionskim auditorijumom, samo njih četvoro uspelo je da se približi tom cilju. 

Sanja Perović, Boban Canevski i Jelena Mudronja osvojili su žiri i plasirali se u drugi krug, dok je odlukom publike u studiju takmičenje nastavio i Ismet Agović. 


Preostala dva takmičara idu na online glasanje, a samo jedan od njih pridružiće se saborcima u drugom krugu. 

Ukoliko i vi želite da podržite Zorana Živanovića Rođu ili Sašu Mitrovića Cigu, posetite GLASANJE (OVDE) ili kliknite na fotografiju ispod i podržite svog favorita. Za to imate 48 sati, koliko traje online glasanje.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić