Login/Registracija

KOKAKOLIČAR „Popio sam 29.200 litara Koka-kole, voda mi služi samo za kupanje“

Kroz pet sezona šoua „Nikad nije kasno“ čuli smo raznorazne životne priče od kojih može da se napravi jedan dokumentarni film, ako ne i prava filmska priča. Jedna od njih je i priča Boška Čelice (65) iz Žablja, koji je svojim priznanjem iznenadio mnoge. Naime, ovaj takmičar otkrio je da je zavistan od koka kole, a da već decenijama unazad koristi isključivo ovu piće, dok mu voda služi samo za kupanje.

– Ja sam do sad popio 29. 200 litara koka kole. Kokakoličar sam, voda mi služi samo za pranje zuba i kupanje. Ostalo sve namirujem koka kolom – priznao je Boško, kog prijatelji iz milošte zovu Bole.

e165fd805a54a63cf90677deb0f5ab3501a35b73

Osim priznanja da je zavistan od ovog slatkog, gaziranog pića, Bole je iznenadio gledaoce nakon što je u emisiji priznao da još uvek žali za bivšom suprugom, koja je nažalost preminula, ali da je zahvaljujući novoj, 27 godina mlađoj supruzi uspeo da prevaziđe bol i prijavi se za takmičenje veterana.

– Ti si još uvek mlad, čim piješ koka kolu. Sve dok piješ koka kolu nemoj da se nerviraš. Malo ti je stomak narastao, ali šta da se radi – našalio se Žika Jakšić kako bi opustio takmičara koji se rasplakao u emisiji. Dejan Petrović takođe se našalio i rekao da ga je Bole razočarao, jer je mislio da umesto koka kole pije rakiju.

U takmičenju veterana Bole se predstavio pesmom „Sve je laž“ za koju je otkrio da je omiljena numera njegove sadašnje supruge. Žiri je prokomentarisao da je Bole ipak imao malo tremu, ali da je bio odličan jer jer pevao supruzi.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I. Ankić