Kire ili Žiška? Vi odlučujete ko ide u četvrti krug

U prvoj emisiji trećeg kruga takmičari su dali sve od sebe da osvoje žiri, koji su činili Mare, Tijana Dapčević i Đani, i plasiraju se u naredno kolo šoua „Nikad nije kasno“.

Nekima od njih pošlo je za rukom da oduševe i žiri i publiku, a nekima i da osim pevanja, prirede pravi šou i nasmeju sve u studiju. Tako je Kiril Kotevski, takmičar iz Niša, uspeo da oraspoloži sve pričom da mu u vreme pandemije nedostaju svirke, ali ne i žene jer su mu došle glave, dok je Slavica Trišić Jovović, poznatija kao Žiška, zbog svoje eksplozivnosti i energije od Đanija dobila novi nadimak – Žišan.

cd8ca8cda91cf2a11f093406fe92127250d3ed01

Iako su svojim anegdotama i nastupima nasmejali i oraspoložili ljubitelje ovog muzičkog šou programa, upravo ova dva takmičara našla su se na ovonedeljnom glasanju.

Kako Kiril i Žiška nisu uspeli da se plasiraju direktno u četvrto kolo, publika ima priliku da jednog od njih izglasa i pošalje u nastavak takmičenja.

Naravno, glasanje se kao i do sad odvija na našem sajtu. Zato, kliknite na fotografiju ispod i podržite takmičara kog biste voleli da gledate u nastavku „Nikad nije kasno“.

aef7ac2e29bc2f6442aeb3180b7ad14d18d3cdba

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić