Kandidati se lavovski borili za prolazak u sledeći krug, žiriju nikad nije bilo teže da odluči!

Još jedna sjajna epoizoda popularne muzičke emisije „Nikad nije kasno“ je iza nas, a u njoj nam se predstavilo sedam fantastičnih kandidata sa svojim zanimljivim životnim pričama.

Saši Miloševiću Maretu u žiriju pridružili su se pravi miljenici publike i izvrsni pevači Milica Todorović i Haris Džinović, a njihov zadatak uopšte nije bio lak, jer su trebali da izdvoje i odluče koji kandidati idu u sledeći krug.

e0c357f2dd53a86a152ed4aee56e3ac23ea39538

Prva na scenu izašla je Borka Erceg koja je zadobila sve pohvale i komplimente žirija, prvo na račun izgleda, a onda i na račun svog fenomenalnog pevanja. Žiri joj je poručio da je vidi u finalu, što je Borku jako obradovalo.

Međutim, to nije bilo sve, Žika Jakšić joj je poručio da će je do kraja sezone i udati.

– Obično ljudi kad sijaju, svi pitaju: „Da se nisi zaljubila?“ Je l’ se javio neki oficir? Ja sam obećao daa do kraja ove sezone moram da te udam – pitao je Žika.

Kiril Kotevski Kire svojim nastupom oduševio je Milicu Todorović, koja je priznala da se tokom njegovog pevanja raznežila, dok mu je Haris Džinović dao par saveta, ali i kritika.

Alen Elkaz svojim nastupom potpuno je očarao žiri koji ga je pitao gde je bio do sada i zašto već nije postao zvezda. Alenu su članovi stručnog žirija predvideli uspešnu karijeru, a on se samo zadovoljno smeškao.

ae179d24125958390c8fa5d93b2f6e4a66b1b942

Nastup Jadranke Kalinić uspeo je da oduševi Harisa, koji joj je dao niz komplimenata, dok Milica nije bila oduševljena, što joj je i rekla.

Međutim, kada je na scenu izašla Suzana Smajić podgrejala je atmosfera u studiju sve prisutne podigla na noge, a u onda je počela prava žurka.

– Mene ste uveselili, zaista svaka čast i leži vam ovo što ste pevali, a i digli ste našu divnu publiku na noge, sve vreme su igrali – rekla je Milica.

Dragan Mirković Tajze svojom izvedbom zaslužio je komplimente stručnog žirija, a dobio je i nadimak od Marete.

– Ovo je škola kako bi trebalo da se peva, mislim da je krajnje vreme da ovaj nadimak Tajze promenimo. On je pevao kao dečko, on je Dragan Mirković Taze – rekao je Mare.

6e84a8ea1bd81024c38e5843ba09c04a9326bbe6

Poslednji se predstavio Milan Vasiljević koji je od Harisa dobio odličnu ocenu, a Mare mu je poručio da sve bliže gađa u metu i da ima odličan izbor pesama.

Žiri je svoja tri favorita sinoć odabrao, a na našem online glasanju su Kiril Kotevski Kire, Jadranka Kalinić i Milan Vasiljević za koje možete glasati OVDE.

Ukoliko ste propustili sinoćnu epizodu, klik na video ispod!

Foto: Z. K. Munja/D. Milošević,
Autor: D. Bukovčić