Login/Registracija

Kandidat rasplakao prijatelja, pa otkrio: „Njegove suze su iskrene!“

Mita Rajić, publici poznatiji kao raspevani pčelar, ne krije da mu je žao što se muzici nije ranije i više posvetio, imajući u vidu koliko uživa u njoj. 

– Žao mi je i to se oseća. Ja to osećam i znam. Bio sam ja pevač i radio u svoje vreme, ali putevi sudbine su se izmenili pa sam morao da odem. Ali radio sam i pevao i verujte mi da nije bilo tezge da ljudi nisu bili zadovoljni – prisetio se on.

Uživa veliku podršku svojih prijatelja, a jedan od njih je bio strastveni navijač pri poslednjem nastupu, te zaplakao par puta.

– Njegove suze su bile iskrene. Mi smo prijatelji preko 40 godina. On je odličan kompozitor. Ima iza sebe dosta snimljenih pesama i napisanih tekstova – rekao je Mita, pa dodao da je i on poput prijatelja jako emotivan  i „lak na suze“.

Kandidat je trenutno veoma srećan i ispunjen, te smatra da je ostvario sve što je do sada zamislio.

– U životu sam ostvario sve. U pozitivnom smislu. Izuzetno sam iskren. Ovo mi je stvarno bila velika želja i ostaće mi za sve buduće generacije, kao jedan dokaz moje dugogodišnje pevačke karijere – istakao je on.

Mnogi su se interesovali da li će napraviti medovaču, budući da se bavi pčelarstvom, a on je na to odgovorio – Napraviću sigurno i obećavam da ću vam doneti!

Foto: D. Milošević,
Autor: K. Stanković/ T. Bogavac