Login/Registracija

Kamiondžija raskošnog glasa, stasa i VELIKOG SRCA oduševio: „Ne mogu da dignem ruku na damu“

Radoje Putica, poznatiji kao Raka, (45) iz Beograda ponovo je oduševio stručni žiri, ali i milionski auditorijum koji je ovog raspevanog kamiondžiju i zavolela kako zbog pevačkog talenta, tako i zbog neverovatne iskrenosti koju je pokazao u „Nikad nije kasno“.


Kako je još u prvom pojavljivanju rekao, bio je stidljiv sve dok se nije oženio, a pevački talenat osmelio se da pokaže tek od nedavno. 

– Tek 2010/11 sam počeo da pevam i to u kamionu. A najveća želja mi je da se vratim kući, da radim ovde neki posao, da malo zapevam i da me vidi narod. Smatram da svoj dar od Boga treba da podelim – istiće takmičar koji se osim pevanja, oduvek bavio i sportom. 

Budući da je od malena zaljubljenik u sport i plivanje, Sanju Vučić zanimalo je da li se ikada bavio borilačkim veštinama, tačnije boksom. 

– Nisam boksom, ali nisam ja ni zgodan za to! – odgovorio je, na šta se Vučićeva nadovezala i dodala da se se ne bi reklo, s obzirom da je kršan.

– Jeste, ali je problem koga udarim jednom, taj više ne ustane – bio je jasan, ali je pevačica ponovo pokušala da ga izazove na boks meč. 

Dobro, imate pravo. Nego pitam jer sam ja skoro krenula da treniram boks, pa sam mislila da sparingujemo kad otpevate pesmu – poručila je, a onda je usledio odgovor kom se definitivno nije nadala.

U nemoj, sestro! Glupo je da kažem „Omašiću te, pašćeš“. Nemoj, ja tebe neću da gađam to je sigurno, a i ne mogu da dignem ruku baš na damu, nije fazon – odgovorio je takmičar i time kupio publiku u studiju koja ga je nagradila gromoglasnim aplazom.

U takmičarskom delu Raka se predstavio pesmom „Mjesto ti je uvjek kraj mene“ od Harisa Džinovića.

– Boga mi, preznojih se – rekao je takmičar nakon nastupa koji je po mišljenju žirija imao i glumačke elemente. 


– Dakle, čim sam video da je zatvorio oči i stisnuo sa obe ruke mikrofon, znao sam da se uživao i da se sve događalo u glavi, ceo tekst.Ta drama koja se dođaja, događa se u vama i tako ste to lepo izveli, to je predivno, fantastično, jako mi se sviđa -istakao je Frano Lasić, dok se Sanja osvrnula na Rakine fantastične glasovne mogućnosti i prelepu boju glasa.

Mislim da bi i Haris Džinović bio vrlo zadovoljan – dodala je.

Saša Milošević pretpostavio je da je pesma posvećena njegovoj supruzi i da je zbog toga bio toliko uverljiv. 

– S druge strane, tebi je mesto upravo tu na sceni – konstatovao je premijer. 


Inače, takmičar ima tri sina, a večeras su mu u podršku došli samo Marko i Darko, dok je Nikola ostao sa majkom. 

U revijalnom delu takmičar je imao sinovljevu podršku sa kojim je otpevao numeru „Šta će meni više od toga“. 


POGLEDAJTE I 

HVATA SE MIKROFONA na svakom veselju, a tek da čujete gde je uzeo poslednji bakšiš

Foto: Z.K.Munja/L.Cvetković,
Autor: I. Ankić