KAKVO IZNENAĐENJE! Kristina Voiku odlučna, Ivana Selakov umešala prste: „To je ZAVRŠENA STVAR“(VIDEO)

kristina voiku

Kada je pre par meseci Kristina Voiku, nekadašnja finalistkinja šoua „Nikad nije kasno“, rekla da više ne planira da stane, uopšte se nije šalila.

Nakon narodnjačke pesme „Stani suzo“ koju je oduvek želela da otpeva, pevačica je odlučila da malo eksperimentiše sa muzičkim žanrovima i sa Draganom Brzićem snimi numeru u modernijem ritmu.

Njen novi duet sa kolegom iz Bon Ami-a nosi naziv „Završena stvar“ i već na prvu oduševio je sve one koje su joj dali podršku još tokom takmičenja veterana.

kristina 1

Interesantno je da je prateće vokale pevala pevačica Ivana Selakov, dok je kompletna produkcija urađena u Sidneju.

„Ovo je prelepo“, „Tako moderno da će se slušati i po klubovima“, „Nismo ovo očekivali, svaka čast Kristina“, samo su neki od komentara na pesmu i spot koji možete da pogledati u nastavku.

Podsetimo, Kristina se proslavila učešćem u šouu Žike Jakšića, a nakon takmičenja nastavila je uspešno da gradi svoju muzičku karijeru, Nakon nekoliko pesama na srpskom, rumunskom i makedonskom, na red je došla i prava dvojka koju je nedavno snimila, što je ujedno i iznenadilo njenu publiku.

-Dok je bila pandemija i dok smo bili zatvoreni poželela sam da nešto radim i krenula u potragu za dobrom pesmom. Nikad nisam snimila nijednu dvojku, tako da sam htela da je imam u svojoj diskografiji i eto desila se numera ‘Stani suzo’ – rekla je Kristina kojoj prethodni period i nije bio lak.

Pevačica je nedavno za Grand progovorila o porodičnoj tragediji koja ju je zadesila. Više o tome u videu.

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić