Login/Registracija

KAKVA NOĆ: Troje BRILJIRALO, dvoje idu na GLASANJE

I ove nedelje uživali smo u sjajnim životnim pričama i nastupima nesuđenih zvezda koje su svoju novu šansu potražile u šouu „Nikad nije kasno“.

Petoro njih pokušalo je da pred stručnim žirijem i milionskim auditorijumom dosanja svoje snove i u poznim godinama pokaže šta zna, ali samo najboljima pošlo je za rukom da se plasira u dalji tok takmičenja. 

Iako su svi reprtoarom narodnih i rokenrol pesama razgalili gledaoce i priredili magičnu noć, odlukom stručnog žirija koji su činili Saša Milošević Mare, Sanja Kužet i Džaja Amadeus, u treći krug plasirali su se direktno Vladan Simić i Nadina Mustafić. Treći takmičara Boban Canevski je u naredni krug poslat od strane publike u studiju. 

Preostala dva takmičara, Đorđe Popović i Tamara Sekulović idu na 48-časovno online glasanje (OVDE), a samo jedan od njih dobiće šansu da ponovo zapeva u takmičenju veterana. A ko će to biti zavisi isključivo od Fejsbuk glasača.

Zato ukoliko i vi želite da podržite Đorđa ili Tamaru, brzo se registrujte na naš sajt, posetite glasanje i dajte šansu svom favoritu da se ponovo pojavi u „Nikad nije kasno“. 

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić