Login/Registracija

Kako je Kazahstanka promenila Bosanca? Alen Elkaz „Bio sam friško razveden, ščepala me…“ (VIDEO)

U trećem krugu šoua „Nikad nije kasno“ Alen Elkaz (45) iz Frankfurta predstavio nam se pesmom „I zanesen tom lepotom“. Međutim, malo ko zna da su stihovi ove Šabanove numere zapravo stihovi koje poslednjih sedam godina živi ovaj takmičar šoua veterana. A za sve je „kriva“ jedna devojka iz Kazahstana koja mu je potpuno promenila život. 

7ea00baec5ec9e6d69896cbb6ce9ddbd49043a00

– Ludmila je nešto što sam dugo godina želeo i tražio – započinje svoju ljubavnu priču Alen koji je svoju sadašnju devojku upoznao na poslu. Ne krije da mu je nakon razvoda i 17 godina braka trebalo vremena da se upusti u novu avanturu. Ipak, ljubav je bila jača od svakog straha. 

– Plašio sam se kako da joj priđem, ispao sam malo iz fazona, jer kada je čovek u braku 17 godina, ne zna više ni kako da priđe, kako da je pozove na ručak. Trajalo je to, bio sam friško razvezden, trebalo mi je sigurno par meseci da joj priđem i upustim se u novu vezu – priznaje. 

Da je ljubav bila glavni „okidač“ za drastične promene u njegovom životu svedoči i to što ga je Ludmila motivisala da se prijavi za učešće u takmičenju pevača veterana. 

bf7266217426a9483f04bc7357de9345bf5163ce

– Ludmila me je već ščepala, ne plaši se moje popularnosti. Ona je bila inicijator da nastavim dalje, imam njenu podršku u svemu što radim – s osmehom kaže Alen i ističe da još uvek ne želi da ozvaniču sedmogodišnju vezu. A kao razlog navodi dugogodišnje bračno iskustvo koje nije presudno za ljubav. 

– Papir ništa ne znači, za sad nismo ni planirali da se venčamo,  mada ona kao svaka žena očekuje s moje strane da je zaprosim. Ja sam bio oženjen i znam da je brak nije samo na papiru, ako ne funkcioniše veza između čoveka i žene, taj papir ne vredi ništa – zaključuje Elkaz čiji intervju možete da pogledate u videu. 

Foto: D. Milošević,
Autor: I. Ankić