Login/Registracija

KAKAV PRVI POSAO: Cakana nije znala šta je MOKRI ČVOR, kad je saznala BILO JE KASNO

Svojih početaka i prvog zarađenog novca pevačica Dragica Radosavljević Cakana seća se sa velikim ponosom. Oduvek je bila radoholik i još kao devojčurak se nije libila da zasuče rukave i sama zarađuje te je otkrla od kog posla je pala i prva zarada.

– Preko Omladinske zadruge sam prv put radila, sećam se. Sa drugaricom sam čistila mokri čvor. Prvo su nas pitali šta bismo čistile, kao imate i mokri čvor, a mi nismo znale da je to WC. Onda smo prešle na čišćenje gelendera. Mi smo više blejale nego što smo čistile – sa osmehom se priseća Cakana.

Iako bi mnogi mladi ljudi drugačije postupili, Cakana je svoj prvi zarađen novac uložila u renoviraje porodične kuće.

– Tada smo renovirali kupatilo, napravili smo pravo kupatilo. Kasnije, kad sam već bila majka kad je bio zemljotres na Kopaoniku, renovirala sam kuću koja je bila oštećena – otkrila je pevačica u emisiji „Iz profila“.

Kada je postala afirmisana pevačica i stekla popularnost, samim tim dolazio je i veliki novac koji nije žalila kada je u pitanju doba komad odeće te je za portal Grand Online otkrila vrtoglavu cifru koju je „pljusnula“ na firmirane patike.

– Kupila sam nedavno Balensiaga patike u Njujorku i platila sam ih 1100 dolara i pitala sam se šta mi je ovo trebalo. Toliko su teške, da je bilo pitanje kada ću ih obuti. Naravno završile su kod moje unuke (smeh)- piznala je Dragica.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović