Kad on peva RUŠI SE STUDIO! Seba ponovo ODUŠEVIO, ali mu je Saša Matić ukazao na OVU grešku (FOTO)

„Radio sam kao obezbeđenje, radio sam u fabrici mesa, ali uvek sam pevao. To mi je u krvi, taj virus. A nisam postao neko jer sam bio lenj. – A ova emisija mnogima daje krila. Uvek sam imao san da budem veliko ime.“, rekao je Sebastijan Mahmud na početku ove sezone šoua „Nikad nije kasno“. 

Njegova interpretacija pesme Šabana Šaulića u prvom krugu očarala je Sanju Ilića, koji je tada izjavio da nije čuo bolje izvođenje kralja narodne muzike (VIŠE O TOME PROČITAJTE OVDE).

Kada je čuo da je takmičar poreklom iz Makedonije, Matić ga je odmah zamolio da otpevaju zajedno jednu izvornu njihovu pesmu. „Bravo, care! Ni ti ne moraš više da pevaš, prošao si.“, rekao je posle toga Saša.

e05c22d25ee249b5f52bbf71d1fdc71c58a02384

Sebastijan je, kao i u prvom krugu, pevao pesmu Šabana Šaulića, a ovoga puta je to bio čuveni hit „Kad ljubavi dođe kraj“. Saša je takmičaru ukazao da neka mesta u pesmi ne bi trebalo toliko da akcentuje trilerima, ali je svakako pohvalio njegov izvanredan talenat. 

Tanja je bila iznenađenja njegovim pevačkim umećem, a iako je od Matića dobio par „kritika“, Tanja je prokomentarisla da se njoj baš dopada način na koji je on otpevao pesmu. 

Mare je dodao da je vrlo nezgodno pevati Šabanove pesme, ali da se Sebastijan, ipak, odlično snalazi na tom terenu.

8652f00cbe24083bc59aa8e70994383d2575d005

Seba je kao drugu numeru otpevao pesmu Muharema Serbezovskog „Ciganin sam i umem da volim“, a kao podrška na sceni pridružio mu se prijatelj sa kojim Mahmud nastupa u Belgiji. 

Foto: D. Milošević,
Autor: M. Jeremić