Login/Registracija

Južnjakinja zapalila studio energijom, pa se pohvalila umećem: „Ja to radim najbolje“

Veteranka iz Gornje Toponice, četrdesetjednogodišnja Aleksandra Ilić muzikom se bavi nešto manje od trideset godina, a za sebe kaže da je veoma emotivna iako tako ne deluje jer nikada ne da na sebe.

Prethodni put obećala je javno da će prestati da konzumira cigarete, ali je priznala da je uspela samo da ih smanji.

Takmičarka je otkrila da se u njenom kraju itetkao priča o emisiji „Nikad nije kasno“, ali i o njenom nastupu, te da su sugrađani jedva čekali da se pojavi opet na javnoj sceni.

Za ovaj krug takmičenja veteranka je odabrala pesmu „Kazuj krčmo Džerimo“ za koju je Žika ispričao da je zaista postojala i da je u njoj često pevala Usnija Redžepova, te je tako i nastala ova numera.

Dok je pevala, Aleksandi su podršku pružali kompletan orkestar: suprug, brat i prijatelj.

Nakon što je izvela prvu pesmu, veteranka je dobila pregršt komplimenata.

Ovo je bila prilika da se Aleksandrina južnjačka krv oslobodi i nasloni na južnjački ritam, zato su rezultati odlični – kratko je prokomentarisao Mare.

Bilo je super, upravo sam htela da kažem da se ovde osećala Aleksandrina južnjačka energija – dodala je Jelena Gerbec, dok joj je Jelena Bačić Alimpić udelila i komplimenete na račun izgleda:

-Udeliću dami kao dama kompliment, pored toga što lepo pevate vi i jako lepo izgledate, odlično je bilo sve- rekla je nekadašnja voditeljka, a na njene reči se nadovezala i takmičarka i uzvratila kompliment:

-Hvala vam, ja vas obožavam pogotovo dok ste bili voditeljka i vodili muzičke emisije.

Žika je otkrio publici da Aleksandra i njena ekipa osim što sviraju, drže i kafanu u kojoj veteranka pravi najukusnije ćevape. Narednu pesmu Ilićeva je otpevala sa kolegom i saradnikom Nezorom Nezirovim „Božije suze“ od grupe Medeni mesec i atmoseru u studiju doveli do vrhunca, pa je tako kompeltan žiri tokom izvođenja numere bio na nogama.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: I.Grk