Jovanka Jakimoska otkrila veliku tajnu: „To uopšte nije lako, ali se isplati“ (VIDEO)

Nakon spektakularnog nastupa Jovanke Jakimoske u emisiji „Nikad nije kasno„, takmičarka je stala pred Grandove kamere i otkrila kakvi su njeni utisci.

-Dobro veče, zahvaljujem se od srca. Utisci su prekrasni, ova emisija je posebna. Zaista se trudim da ne očekujem ništa– rekla je Jovanka.

0A0A3615
Jovanka Jakimoska

Žiri, kao i publiak u studiju bili su oduševljeni Jovankinom energijom, a pevačica je za naš portal otkrila da njena tajna leži u molitvi i meditaciji koju redovno paktikuje.

Radim meditacije, molitve i zapisujem. Čovek kad zapiše, onda se vrati i pogleda na papiru šta nije okej, šta je okej. Da uvek budemo u konekciji sa sobom, to je najvažnije zato što će svako da kaže svoje, ali je najbitnija je ta ljubav i razumevanja. Kad čovek voli sebe, može da voli i druge, oseti tu ljubav i može da je podeli – istakla je ona, pa dodala:

-Kad je čovek smiren i kad ima u sebi ljubav, onda vrlo dobro reaguje. Moja reakcija na ljude je smirena, zato što sam ja unutra izbalansirana. Nije to uopšte lako, kao što sad zvuči i to su godine rada i meditacije, ali isplati se na kraju.

0A0A3614
Jovanka Jakimoska

Pevačica je otkrila da je pored muzike, veoma interesuje i psihologija, koja je često jedna od glavnih tema razgovora nje i njenih prijateljica.

-Volim stvari koje su sa razmišljanjem povezane, volim psihologiju. Često sa drugaricama pričam o tim temama – rekla je Jovanka, a onda otkrila da li preporučuje razgovore sa psihoterapeutom.

-Svakako to podržavam, a to da li bih ja nekome preporučila ne znam, treba svako da prepozna kod sebe da li je vreme da uradi to ili nije. Možda neko nije sprerman, ne želi. Nije lako raditi na sebi, tako da ja preporučujem, ali podržavam svačiju odluku – zaključila je ona

0A0A3466

BONUS VIDEO: Žika Jakšić se zbunio u emisiji

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković