Login/Registracija

Jelena Mudronja pokazala brata: Opasan frajer izvajan u mišićima izmamio poglede žena, a jedan detalj govori sve o njihovom odnosu (FOTO)

jelena mudronja nastup

Jelena Mudronja istakla se vojim glasom, harizmom ali i stasom tokom učešća u „Nikad nije kasno“; nakon čega se u potpunosti posvetila svojoj pevačkoj karijeri koja ide uzlaznim putem.

Iako je u petoj deceniji, pevačica se može pohvaliti izuteno mladalačkim izgledom na čemu joj zavide sve pripadnice lepšeg pola, a za šta je kako kaže kriva genetika, ali i zdrav način i života kao i redovni treninzi kojima je posvećena od ranog detinjstva.

Ipak, izgleda da je dobro držanje u njenoj porodici naslednom s obzirom da je isplivana Jelenina fotografija sa bratom koji izgleda podjednako dobro za svoje godine.

U jednom razgovoru za naš portal, Mudronja je otkrila kako joj je brat takođe sportski aktivan i da izgleda mnogo mlađe od njegovih vršnjaka u šta smo se sada i uverili.

Njih dvoje se trude da svaki slobodan trenutak provedu zajedno, a omiljeno druženje im je upravo u teretani s obzirom da su oboje treneri.

haz

Podsećamo, Jelena je za naš portal otkrila i da li se podvrgla nekim estetskim korekcijama.

Nemam ništa protiv. Uradila sam botoks i hijaluron. Svako ko želi da uradi nešto na sebi i da se oseća bolje, meni je to okej potpuno. Ja ne krijem, ne znam zbog čega to neki rade, ja sam ponosna i na svoje godine tako da nemam čega da se stidim– rekla je Mudronja koja je dala savet svima koji žele da krenu sa treninzima.

Odmah sad, taj dana, ishrana, trening menja se, ništa od sutra– iskrena je pevačica.

BONUS VIDEO- Jelena Mudronja progovorila o suprugu:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić