„Upao je u apartman, bila sam u šoku“, Dragana Katić ne može da zaboravi scenu sa odmora, otkrila detalje: „Bili su u dogovoru“ (VIDEO)

Na snimanja nove sezone emisije „Nikad nije kasno“, pravo sa odmora u Grandov studio, nasmejana i raspoložena stigla je Dragana Katić koja priznaje da se uželela posla i kako se raduje svemu što dolazi.

Zanimalo nas je šta za nju označava početak devete po redu sezone najgledanijeg šoua veterana.

DRAGANA KATIC NNK SNIMANJE 07062023 FOTO MUNJA 111 ok 1

Nova sreća, nova radost, novi početak. Saznanje da još uvek radiš, traješ, da još uvek radiš adrenalinski posao. Jedva čekam da upoznam nove takmičare, Ivke je radio profile, ali ja ne volim da ih upoznajem pre snimanja, volim da ih upoznam na sceni i steknem prvi utisak i negde posle prvog kruga mogu i da naslutim ko će biti u finalu– otkrila je Dragana koja je i prošle godine predvidela koji kandidati će biti miljenici auditorijuma.

Jesam, negde sam imala osećaj između dva, tri takmičara koji su se visoko kotirali i koji su osvojili srca žirija i publike i tu sam nepogrešiva. Već znam ko će da šarmira publiku, a kada neko dobro peva, znate šta uhu prija šta je dobro,a šta ne– objašnjava voditeljka.

izf

Dvomesečnu pauzu, Dragana je iskoristila na najbolji mogući način uz dva letovanja koja su joj bila lek za dušu.

Svake godine planiram da budu dva letovanja i to poslednje pred sezonu, i sada sam pravo sa mora došla u studio. Pre toga je bio Herceg Novi, naravno, to se podrazumeva, samo se menja ta druga destinacija. Ove godine je to bio Solun– kaže Katićeva koja je poznata kao veliki obožavalac Herceg Novom, pa nas je zanimalo da li postoji destinacija koja može da mu parira.

Može da se poredi, to je godinama pre Herceg Novog bio Hvar i volela bih da sledeće godine pomešam te dve destinacije– rekla je ona.

DRAGANA KATIC NNK SNIMANJE 29032023 FOTO MUNJA 40 ok

Voditeljka je ponosna majka blizanaca koji su joj ove godine priredili nezaboravno rođendansko iznenađenje.

Pošto je moj rođendan 2. avgusta, moj sin je došao iz Berlina 31. jula i upao apartman, zvonio upao i bila sam u šoku. U dogovoru su bili njih dvojica i lepši poklon nisam mogla da dobijem– ispričala je ona i otkrila koje rituale poštuje na početku sezone.

Kao što je svake godine, dođem dosta ranije, da se vide kolege, oseti atmosfera, da se pozdrave svi. Ono što radim svake godine za kraj to radim i za početak, ne menjam– objasnila je voditeljka, čiji ceo intervju možete pogledati na početku teksta.

BONUS VIDEO- Dragana Katić zablistala na snimanju prve epizode nove sezone:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić/A. Milinković