Login/Registracija

JEDNOM I NIKAD VIŠE! Zbog ISPADA Mira je morala da se OŠIŠA na kratko: „Plačem, VRIŠTIM“

Iako je svi znamo kao brinetu, Mira Škorić je na početku karijere eksperimentisala sa imidžom, a jednom je toliko otišla u krajnost da se ofarbala u plavo. I danas kada se pevačica seti toga slatko se nasmeje, jer je i sama svesna da je to bio veliki ispad. 


– To je jedan neuspeli pokušaj da budem plavuša! Ne znam ni što sam to uradila. Udala sam se ’95. godina, bila sam u drugom stanju sa Milicom i jednostavno sam htela neku promenu koja je srećom trajala veoma kratko – prisetila se Mira i dodala da je plavuša bila svega par meseci, a onda brže- bolje uklonila boju koja joj se nije ni dopadala.

– Posle sam se ošišala skroz na kratko, jer sam toliko oštetila kosu da sam morala. Ali dobro, imala sam ispade i sa raznim pramenovima, narandžastom bojom, pa dođem kući, plačem i vrištim, uostalom kao svaka druga žena- našalila se svojevremeno pevačica u emisiji „Iz profila“. 


Da je u mladosti bila fatalna svedoči i to što ju je svojevremeno muvao i Žika Jakšić, što je i sam potvrdio u emisiji „Nikad nije kasno“, priznavši da je je od Mire mogao da dobije batine. 

– Mogao je da prođe slomljene glave ili noge. Šalim se, mi smo prijatelji i saradnici 30 godina otprilike, puno smo radili i putovali dok je bio u bendu „Ritam srca“. On je veliki drug, džek, kavaljer, pravi prijatelj, a to što on non stop priča o ženama, pa on voli da je okružen lepim ženama, a ja sam uvek bila brat – ispričala je pevačica.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić