Login/Registracija

Jedna situacija UZDRMALA je njihov BRAK: „Samo TADA sam želeo da se RAZVEDEM“ (VIDEO)

Uvek raspoložen i spreman za razgovor i šalu Mile Kitić u osmoj deceniji može se pohvaliti energijom mladića kojom pleni gde god da se pojavi. Ne samo da smo i mi to primetili, već i pevač neskromno potvrđuje iako je ove godine napunio sedam decenija, nema izgled da to i dokaže, pa smo ga pitali u čemu je tajna.

– Imam dobru genetiku na majku, zdrav sam i jedem normalno koliko mi treba tako da nemam problema ni sa kilažom. Nekada se malo opustim kada je neka duža turneja pa se malo i cirka, ne spava se redovno, ali u principu se vide godine mada sam ja stvarno dobar- objasnio nam je Mile.


Mnogim kolegama Miletova karijera je uzor, a on tvrdi da je za to zaslužan dobar njuh za hitove kome je uvek beskompromisno verovao, čak i kada drugi nisu.

– Mnogo sam nasnimao i bio sam pametan, od starih pesama sa Južnim vetrom do Plave ciganke. Išao sam korak unapred, kada sam snimio pesmu sa Đoganijem rekli su da sam lud čovek, a prvi sam bio koji je snimao sa reperom. Pa čak i „Paklene godine“ kada sam obradio pitali su se šta je sa ovim čovekom, međutim ispostavilo se da mi je sve to produžilo karijeru. Stvarno imam energiju, na bini ne dajem pardon nikome, kao da izađem u ring i bijem se do kraja- tvrdi pevač.


Osim u muzici Mile je ispred vremena oduvek bio i sa nesvakidašnjim stajlinzima, a kako tvrdi za to je bila zadužena supruga Marta koja je pratila svetske trendove.

Nema sumnje da je uvek pronalazio načine da intrigira javnost, a nakon mnogo decenija provedenih na estradnom nebu upoznao je sve tajne šoubiznisa.


– Malo sam ja čudan čovek! Bilo da su u pitanju emisije ili intervjui, koga interesuje da ja pričam da li sam imao dobar koncert, moraš naći neku caku, ne mora biti skandalozno baš. Kada su mene pitali da li sam platio nekada za seks ja sam potvrdno odgovorio. Isto oko Marte, malo sam iskarikirao da ima ljubavnike i ja ljubavnice, ali da uprkos tome živimo skladno (smeh)- našalio se Kitić.

Iako su ga mediji nekoliko puta razvodili i povezivali sa prevarama, medijski potresi nikada nisu uzdrmali njegov brak sa Martom, a jedini put kada je poželeo da se razvede nastao je iz potpuno obične situacije, a šta se tada desilo saznajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja/ L. Cvetković/ E. Srdić,
Autor: S. Čumić/ J. Jović