Login/Registracija

Jasna Kočijašević o saradnji sa Acom Sofronijevićem i prednostima muzičkog braka (VIDEO)

Muzikom je počela da se bavi davne 1969. godine i retko koja pevačica može da se pohvali toliko dugom karijerom, a o tome koliko je ponosna na sebe i svoja priznanja, za portal Grand.online govorila je Jasna Kočijašević.

– Pre dve godine, moj suprug i ja smo održali koncert povodom 50 godina moje karijere. Nagrada je bila puno ali sam najponosnija na ove trenutke, kada me ljudi zovu u emisije i prave sa mnom razgovor. Znači da je sve ovo što sam radila do sad vredelo– priča pevačica.


Njenu karijeru obeležila je i saradnja sa suprugom, Dragoslavom Mihajlovićem Kanarincem, a o tome koje su prednosti a koje mane saradnje sa supružnikom, Jasna odgovara- U našem slučaju ispostavilo se kao dobitna kombinacija. Sve vreme smo bili zajedno pa je bilo dobro za brak, dopunjavali smo se i ispravljali.

A kako bi Jasna opisala taj muzički brak, kao brzo kolo ili baladu, pevačica kaže- To je kombinacija jednog i drugog. Balada je nirvana i konstantno je lepa. A brzo kolo se ne može igrati uvek. Što ste duže u braku, brzo kolo je sve manje a više balada.


Kako ju je prilikom gostovanja u emisiji “Grand magazin“ iznenadio Aleksandar Sofronijević, zanimalo nas je šta ih to povezuje i da li će doći do saradnje- Hoće da me nateraju da uđem u studio, ali šta tu ima da se tera bilo ko. Ko ne bi želeo da radi u takvim uslovima sa takvim orkestrom– ispričala je Jasna.

A šta pevačica misli, da li ima mladih koji bi nastavili da se bave vrstom muzike kojoj je ona verna već 50 godina, pogledajte u intervjuu ispod.
Foto: Grand Online,
Autor: T. Bogavac/ M. Čolić