JASNA ARNAUTOVIĆ VODI NAJTEŽU ŽIVOTNU BITKU! Tužne vesti objavila na društvenim mrežama

Pevačica Jasna Arnautović, nekadašnja finalistkinja šoua „Nikad nije kasno“ objavila je javno da joj je dijagnostikovan rak. Ona je na svom Fejsbuk profilu objavila tužnu vest, ali je istakla da je optimistična oko lečenje. Pevačica je objavila sliku iz bolnice i otkrila da je počela sa hemoterapijom.

„Ovako je prošao moj današnji dan. Hvala Bogu, dobro se osećam posle hemoterapije“, napisala je Jasna uz fotografiju iz bolnice, a brojni fanovi iz svih krajeva sveta pružili su joj podršku i poželeli što lakši put ka ozdravljenju. 

e516360d14ed2a8bd6b706aa3c005392ca05f01d

Vest o njenoj bolesti zatekla je mnoge njene prijatelje, ali i kolege iz takmičenja pevača veterana, koji su joj na društvenim mrežama pružili podršku.

„Ja sam u šoku da ovo sad vidim! Ali znam da su svi pored tebe duhom i dobrim mislima, da te mi svi volimo i želimo da nam jođ dugo pevaš, draga Jasna. Izgledaš lepo kao uvek, želim ti brz oporavak, i Bog da ti da snagu da uvek budeš nasmejana i jaka“, napisala je njena koleginica Kristina Voiku.

„Upoznao sam te kao divnu koleginicu u Nikad nije kasno. Od srca i iskreno ti želim da istraješ kao i tamo do samog finala. Nadam se da će to životno finalte u kom sada istrajavaš, biti tvoje potpuno ozdravljenje. Verujem i znam da će tako biti! Srećno“, uputio joj je podršku Dejan Jeknić.

c2a86bbd2e39236e7776a618c5775a98a14e4fe8

Svi do jednog tvrde da je Jasna velika lavica i ubeđeni su da će i iz ove bitke izaći kao pobednik! Mi joj to od srca i želimo!

Autor: I.Ankić