Login/Registracija

IZNENAĐENJA, EMOCIJE i POMERANJE GRANICA: Evo šta je obeležilo sinoćnu emisiju (VIDEO)

U još jednoj epizodi smo pokazali kako u emisiji „Nikad nije kasno“ slušamo najlepšu muziku i ispoljavamo još lepše emocije.

Emisiju je otvorila Aleksandra Prijović, koju je ekipa naše emisije iznenadila povodom njenog rođendana, a na sceni su se pored Žike sa tortom pridružili i njeni voljeni baka i deka.


Imali smo prilike da upoznamo šest novih kandidata i isto toliko životnih priča koji su nam pokazali svoj neosporni talenat za muziku.

Takmičar koji je otvorio emisiju i probio led, inače nesuđeni pevač grupe „Bijelo Dugme“, Zoran Stefanović Džigi, podigao je ceo studio na noge, a Saša Milošević Mare mu je poručio kako je siguran da će on u ovoj emisiji pokazati sve što ume.

Slađana Lacku Spirovski privukla je pažnju neobičnim prezimenom, a pre svog nastupa dala je i objašnjenje.

– Kod mene je sve naopako. Sve normalne žene dodaju prezime od muža, a ja sam uzela njegovo i dodala svoje– nasmejala je sve Slađana.


Još jedna dama, Ermina Veladžić, nakon učešća na San Remu došla je da ostvari svoje snove i zapeva za svoju dušu na sceni „Nikad Nije Kasno“, a njenu interpretaciju Brajine pesme „Ostrvo tuge“ pohvalio je ceo žiri.

– Odličan izbor pesme, bilo je lepo i slušati vas i gledati– poručio je predsednik žirija.

Nakon dve operacije glasnih žica, Dubravku Bioniću su prognozirali završetak pevačke karijere , međutim ljubav prema muzici i jaka volja za pevanjem su pobedili sve zdravstvene prepreke. Aleksandra Prijović ga je pohvalila kako sjajno peva i upitala da li je pre pevao bolje nego sada.

– Sada pevam bolje nego pre– zaključio je takmičar.


Iako do sada nije imala iskustvo pred kamerama, a u kafanu je prvi put ušla sa 25 godina i pitala za posao pevačice, Jasna Avramović hrabro je izvela numeru „Željo moja“.

Braja je smatrao da može da otpeva i pola tona više, a kada je to uradila žiri je imao samo reči hvale.


Raspevani kamiondžija Radoje Putica zatvorio je večerašnju emisiju numerom „Romanija“, a kada mu je Aleksandra zamerila na neostatku dinamike, šaljivo je odgovrio.

– Moj tata proizvodi rakiju „Mićovicu“ i malo mi se više omaklo pred emisiju– ispričao je on.

Nakon vesele atmosfere, žiri je odabrao svoje favorite: Zorana Stefanovića, Dubravka Bionića i Jasnu Avramović, dok je publika odabrala Radoja Puticu.

Slađana Lacku Spirovski i Ermina Veladžić nalaze se na našem online glasanju koje je otvoreno do utorka u ponoć, a za svog favorita možete glasati OVDE.

Celu emisiju možete pogledati u videu ispod.


Foto: Z. K. Munja / E. Srdić,
Autor: S. Čumić