Login/Registracija

IZNENADIĆETE SE Ćerka Mire Škorić se bavi jednim od NAJTEŽIH POSLOVA DANAS

Uglavnom deca poznatih roditelja krenu njihovim stopama, bilo da se radi o muzici ili nekoj drugoj profesiji u šoubiznisu. Međutim, to nije slučaj sa ćerkom popularne pevačice Mire Škorić, koja se na iznenađenje mnogih, bavi medicinom.

– Milica ne voli javni život, ona se opredelila za nešto za šta je rođena, za svoj posao. Njen posao nije lak, ona radi u kovid bolnici, na žalost stanje je takvo da ljudi koji sada to rade ne spavaju i ginu- rekla je Mira, koja je poznata kao veliki pozitivac te izbegava da priča o teškoj situaciji koja je zadesila ceo svet.

Iako pevačicina ćerka ne voli javni život i izbegava reflektore, oduvek joj je pružala veliku podršku tokom njene karijere, ali joj se nikada nije mešala u izbor pesama.

– Realno sam oduvek imala njenu podršku, ali ona jednostavno ne voli javni život. Ja sam radila koncert baš na njen rođendan, ali ona je neko ko poznaje moje pesme ali ne savršeno, samo balade. Najvažnije od svega mi je da sam uspela u tome da ona postane uspešan i dobar čovek- istakla je pevačica za Grand news.

POGLEDAJTE I

Mira Škorić o muvanju sa Žikom Jakšićem: „Mogao je da prođe SLOMLJENE GLAVE I NOGE“ (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović