Iz RUDNIKA POBEGAO za mikrofonom pa shvatio: I kafana je rudnik!

Večerašnje probijanje leda, pripalo je Nikoli Kostiću Brojanici (50) iz Bora ali sa dugogodišnjim prebivalištem u Beogradu, koji se pored muzike bavio i rudarstvom.

– Bor je grad rudnika. Bio sam tamo na praksi. Kopao sam bakar, na 13.spratu ispod zemlje u mulju– rekao je Nikola pa dodao da je brzo prešao na mikrofon- I kafana je neki rudnik– dodao je on. Jakšić mu je na to odgovorio da ne bi batalio rudarski posao da je kopao nešto drugo- I ja bi batalio da sam radio na bakru. A da si kopao zlato, ne bi ti otišao.

2bd5dc8ad5d3014817df95ad9e313af369bf41e6

Nikolu je iz fotelje kod Žike podržavala supruga Nikolina i devetogodišnji sin Matija, a iza sebe, ovaj kandidat ima još jedan brak i dva sina- Mi imamo bend, i njegovi sinovi nastupaju sa nama na svadbama i krštenjima. Mi smo jedna vesela porodica- rekla je kandidatova supruga.

Ovaj takmičar nam je večeras otpevao pesmu “Oprosti mi što te volim“ Željka Bebeka, i magija na sceni mogla je da počne!

-Bravo! Šta da kažem, svaka čast. Tu je energija  i jačina glasa– rekla je Jana.

Tanju je Nikola na početku pesme podsetio stvarno na Željka Bebeka- To me je baš iznenadilo. Ima tu hrapavost u glasu ali kasnije se čuo i njegov glas.

d8f9c812df6c420dae18bec4733b18ee780114b4

Kako predsednik žirija Mare poznaje Nikolu više od 20 godina, na šaljiv način iskomentarisao je njegovo pvanje- Kako peva kad pije? Šalim se. Poptuno u skladu sa tvojim iskustvom i mojim očekivanjima- zaključio je Mare.

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac