ISCRPLJENA Milica Pavlović: „Samo spavam i gutam tablete“ (VIDEO)

Pored uspešne pevačke karijere, Milica Pavlović nedavno se oprobala i u glumačkim vodama, a glavna uloga koju tumači u seriji „Pevačica“ donela joj je novo iskustvo, novu publiku, ali i lavovsko samopouzdanje. 

5c110b9e31c5b22503e9f993e7b42ad235f94747

Za Grand Online pevačica je istakla da je oduvek bila samouverena, da je eksperimentisala i radila na sebi, što joj je vremenom donelo veliki uspeh i etiketu pevačice sa najvećim samopouzdanjem na estradi. 

– Iskrena da budem ne smatram da je loše da priznate da volite sebe i da stalno radite na sebi, to ne znači da ste loši, da ste egocentrik i da ste vredniji od drugih. Naprotiv, smatram da ako ne voliš sebe ne možeš voleti ni druge i ako nisi profesionalan u svakoj životnoj sferi, onda se ne treba baviti poslom kojim se baviš. Ja ne moram da se vraćam u nazad, mogu da stanem, da pauziram, ali volim da se nadograđujem, za mene ne postoji limitističe Milica koja važi za velikog profesionalca. To je još jednom dokazala nakon što se uprkos lošem zdravstvenom stanju, pojavila na snimanju emisije „Nikad nije kasno“ u kojoj se našla u ulozi žirija. Kaže, poziv Žike Jakšića da gostuje u takmičenju nije mogla da odbije. 

-Do jutros sam skidala temperaturu, prehlađena sam već nedelju dana, što je normalno zbog promene vremena, ali nisam mogla da odolim Žiki. Isto tako trudim se da se na mom licu ne vidi ni umor, ni ispcprljenost, jer ako sam došla ovde, onda sam došla da sijam – izjavila je ona pred početak snimanja. 

4d0e24711c62cc87090cc9aed0ad8fe666fdf679

Kako je njena gluma u seriji „Pevačica“ pobrala brojne simpatije, pevačica se osvrnula na komentare njenih najbližih i istakla da se tu neće zaustaviti, kao i da bi u budućnosti volela da snimi film, uprkos brojnim obavezama.

– Šalim se stalno sa svojim prijateljima da u prvim epizodama serije samo spavam i gutam tablete. Gde ćete gore, em prva uloga, em glavna, a ja samo spavam i samo se drogiram (smeh). Ne bih volela da moj primarni poziv (prim.aut pevanje) trpi. U ovom momentu bavim se modelingom, zaštitno sam lice raznih brendova, nekad osetim da mi je previše. Borim se svakog jutra sa svojim rokovnikom i mejlovima, ali za sada ostajem verna ekipi serije „Pevačice“, ali ako bude neka dobra uloga za film… Ali znate šta je problem, dobila sam u seriji glavnu ulogu, prvo pa muško, tako da ne znam, ne bih ispod toga išla. Ne znam kog partnera bi mogli da mi ponude, da bih rekla- može! – istakla je pevačica čiji razgovor možete da vidite u videu. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić/S.Čumić