Login/Registracija

Mirza Selimović konačno pokazao devojku, ljubi je i grli, a komentari pljušte: „Bože, koliko je lepa, srećnik si“(VIDEO)

Pevač čarobnog glasa, neverovatne skromnosti i lepog vaspitanja, Mirza Selimović, godinama uživa u skladnoj vezi sa manekenkom Jelenom Knežević, sa kojom uživa daleko od očiju javnosti.

Svoj ljubavni život gotovo nikad ne eksponira, te fotografije sa lepom izabranicom gotovo nikad ne objavljuje. Ali izgleda da je 2023. godina donela prekretnicu, te je pevač rešio da konačno pokaže koliko uživa kraj lepe Jelene.

On je prvo objavio fotografiju sa Jelenom, a ubrzo zatim i snimak iz kola na kom se grle i ljube.

Budući da je nedavno rekao da ne voli da eksponira svoju devojku, kao i da ne žuri da stane na ludi kamenom, mnogi su prokomentarisali da je očigledno da Mirza za 2023. ima velike planove, a jedna od njih je i svadba.

„Mirza, pravi si srećnik“, „Koliko je lepa“, „Vidi se da ste zaljubljeni“, samo su neki od komentara koji su Mirza i Jelena dobili nakon objavljivanja zajedničkih snimaka.

– Samim tim što se ne eksponiramo, ne planiramo ništa ni da objavljujemo posebno. Ja taj deo života nekako uvek gledam da ostavim za sebe i neka tako ostane – rekao je nedavno Mirza za Grand i otkrio šta mu devojka najviše zamera i koju njegovu osobinu najviše voli.

– Zamera mi to što sam prilično impulsivan i srčano reagujem nekad, a ono što najviše voli je to što sam pažljiv, osećajan, emotivan… Ne volim puno da govorim o sebi, ali eto te neke osobine koje mogu da izdvojim – rekao je pevač.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić