Dame iz publike skočile, Irina Vukotić iznenađena: „Kakav vetar u leđa“ (VIDEO)

I ove nedelje u emisiji „Nikad nije kasno“ očekuje vas nezaboravno veče, a za to će se uz već standardnu ekipu šoua, pobrinuti pet takmičara ali i žiri u kome će se ovoga puta naći voditeljka Irina Vukotić i pevač Milan Dinčić Dinča i naravno, premijer Saša Milošević Mare.

Koliko su članovi žirija uživali u neverovatnim pričama i nastupima veterana, najbolje svedoči Irinina reakcija.

Irina Vukotić Nikad nije kasno doživela sa puno emocija
Irina Vukotić Nikad nije kasno / Foto: Z.K.Munja

Irina Vukotić oduševljena energijom pevača

-Vi sa takvom sigurnošću nastupate, tako pevate.,, Božanstvena boja glasa, kao da ste svaki dan na sceni, ja tako doživljavam. A je l’ ste primetili ove divne dame na prvi takt kako su skočile? Kakvu su vam podršku dale – upitala je Irina takmičara, koji je priznao da su mu pripadnice lepšeg pola dale vetar u leđa da briljira na sceni.

Irina Vukotić Nikad nije kasno doživela sa puno emocija, a Ružica Čavić se pobrinula za to

Vetar u leđa njegovoj koleginici iz takmičenja, pevačici Ružici Čavić dao je njen suprug koji se našao na sceni, a opšte raspoloženje uticalo je da voditeljka nastavi sa udeljivanjem komplimenata zaista sjajnim takmičarima koji će nastupiti u emisiji u nedelju.

-Divno izgledaš, kada bi ovako izgledale sve bake, gde bi nam kraj bio – rekla je Irina jednoj takmičarki koja je sa scene pozdravila svog unuka Andreja.

Irina Vukotić Nikad nije kasno

Irina Vukotić razrešila tajnu svih baka

Takmičarkin nastup ganuo je voditeljku, koja se inače prvi put pojavila u ulozi žirija.

-Tačno sam znala da svaka baka sa ponosom ističe da je baka, pa onda sve ostalo – rekla je Irina.

veče puno emocija

Nekome su vetar u leđa davali unuci, nekome deca, a emotivnih trenutaka na veliikoj Grandovoj sceni nimalo neće manjkati u novoj epizodi muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ koja je na programu u nedelju od 21 sat na TV Prva.

ZIRI NNK SNIMANJE 13122023 FOTO FILIP 9 ok

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić