Login/Registracija

Ima 37 godina pevačkog iskustva, a najveći bakšiš uzima baš na OVU pesmu (VIDEO)

Kada je pre 37 godina počeo da peva, Goran Cvetković iz Smederava nije ni sanjao da će zahvaljujući muzici da obiđe ceo region i da će na kraju da završi u takmičenju pevača veterana. Tokom dugogodišnje pevačke karijere kaže da je doživeo svašta i na svirkama stekao nekoliko životnih lekcija, ali jednu izdavaja kao posebnu. 


– Naučio sam da nekad treba biti dobar i pošten, a nekad i malo kvaran –  kaže takmičar šoua „Nikad nije kasno“, majstor dobrog štimunga koji je poznat i kao ljubitelj šumadijskog melosa. Bogat repertoar je nešto što ga izdvaja od većine radnih pevača, a kao svaki profesionalac ume i da „namiriše“ novac, pa i da namenski svoj program prilagodi publici.

– Najveći bakšiš sam uzeo na svoju pesmu, koju sam snimio pre par godina. To je namenska numera koja kaže „Zdravo, gazda, zdravo, gazda“ – priča Goran i ističe da na ovaj svoj hit uzeo i mnogo para. Bez njegove pesme ne može da započne nijedno veselje, bilo da je reč o rođendanu, svadbi, krštenju. A kako ova pesma zvuči u live izvođenju, poslušajte u videu.

Foto: D. Milošević,
Autor: I. Ankić