Login/Registracija

Htela da ODUSTANE od takmičenja, zbog reči žirija CEO STUDIO BIO U SUZAMA

Pevanjem se počela da se bavi slučajno i to nakon razvoda, a sve ono što se danas dešava Vesni Damnjanović (43) iz Pančeva je potpuno namerno.

Na nagovor majke da se prijavi za šou „Nikad nije kasno“ ova takmičarka uspela da izađe iz anonimnosti i celom svetu pokaže svoj skriveni talenat. Sve do petog kruga to joj je polazilo za rukom, ali je ove nedelje imala nepreviđenu okolnost, veliku upalu grla zbog koje je htela da odustane od takmičenja. 

Imam, nažalost, trenutno veliku alergijsku reakciju na grlu. Ja se stvarno izvinjavam svima, ne znam kako ću zvučati večeras, daću sve od sebe. Bila sam na korak od odustajanja, ali jaka sam i mislim da, eto… –sa kndelom u grlu, jedva govoreći počela je da objašnjava takmičarka, ali je Žika Jakšić prekinuo i motivisao je pred nastup.

-Dobro je što si došla! Siguran sam da će ovaj nastup biti fenomenalan, bez obzira što svi čujemo da ti je grlo otkazalo, ali daj ti nama dobru energiju, srce i radost pevanja i biće to dobro – rekao je Žika, a potom se oglasila i takmičarkina mama Jovana koja joj je večeras najveća podrška.

– Malo sam tužna što Vesna neće moći večeras da pokaže ono što zna, ali… – rekla je Jovana,dok je takmičarka otkrila da je pred samu emisiju htela da odustane.

– Uzimamo u obzir što imaš alegrijsku reakciju i što si promukla, svi mi ćemo pevati zajedno sa tobom. Daj gas, pa šta bude, ti iz srca iskreno pevaj, pa kako izađe – poručio je on, nakon čega se takmičarka predstavila pesmom „Avlije, avlije“.

– Majko, ovo je super, energija je dobra, kao da joj nije ništa – konstatovao je Žika tokom nastupa, a njena majka dodala da je zaista dobra.

Žika se našalio i rekao da bolje peva kad je promukla i da joj je boja glasa sjajna, a ni žiri nije krio oduševljenje Vesninim nastupom. 

– Stvarno nemam reči. Osetio sam da je alergija učinila svoje, ali onaj ko zna da peva, njemu ništa nije teško. Sad imaš neku posebnu emociju, sve pohvale za tebe – rekao je Šerif Konjević, a zatim je Žika otkrio da je i sam pevač večeras imao isti peh sa grlom, ali da je pravi profesionalac koji je uspeo da publika ne primeti ništa. 

– Vesna, ako si se posle razvoda odlučila da propevaš, nek’ si se razvela, jer stvarno si jedno vanserijsko grlo, jedna divna muzikalnost, jedan zvonki glas kome ni alergija, ni sve te blokade ne mogu ništa. Fantastična si, želim ti mnogo uspeha jer to zaslužuješ- poručila je Neda, dok je Saša Milošević Mare poentirao:

– Retko ko dođe do petog kruga slučajno, ti si baš namerno došla i meni je svaki put veliko zadovoljstvo kad izađeš jer je to ozbiljna uživancija. Pevala si sve teške pesme, pa i sad u ovoj situaciju zahtevnu pesmu koja traži tačnost, energiju, umeće i sve si to pokazala. Ispred tebe je jedna ozbiljna karijera.

Zbog fantastičnih reči žirija i podrške takmičarkina majka se rasplakala. 

– Vesna je pred samo pojavljivanje imala paniku,zvala je produkciju da kaže da će da odustane, jedva sam je namolila da ostane i hvala vam što ste na mojoj strani, što ste joj dokazali da sam bila u pravu – rekla je Jovana, što je rasplakalo njenu ćerku.

– Kakva ljubav, plače majka, plače ćerka! Slobodno plačite kad vam se plače- poručio im je Žika, a Vesna kroz suze dodala: 

– Moja mama je meni velika podrška i ona me je prijavila za sve ovo i ove suze jesu radosnice!

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić