Login/Registracija

Hitom Saše Matića pokazao GDE MU JE MESTO: “Ti si VRHUNSKI PEVAČ“

Naspram svih pređašnjih takmičara koji su se i u petom krugu borili sa tremom, stao je Omer Karalić opušteniji nego inače, što su odmah svi primetili a naročito Žika Jakšić.

Voditelju šoa bilo je milo da se tako vrstan pevač konačno oslobodio sraha koji ga je do skoro dosta sputavao.

– Gazio si kroz četri kruga kao po minskom polju i kao d ačeka kad će nešto da eksplodira. Sad jedva čekam da te čujem- poručio je Žika koji je zatim predstavio i Omerovu podršku, prijatelja i kolegu Sinišu.

– Oni žare i pale tamo gore po Nemačkoj. Nadam se da vas sad malo više zovu, poštuju a i plaćaju- našalio je Jakšić a zatim najavio pesmu koju će Omer pevati i to “Sad je kasno“ Saše Matića.

– Pa sjajno je ovo bilo. Kako taj prostor Bosne i Hercegovine, poseban je to šmek, ova interpretacija, doneo si nešto svoje, ti si zaista vrhunski pevač Omere– rekao je Mare.

– Kompletan pevač i ne kaže se za džabe kad ideš kroz BiH: “Nemoj pjevat, natpjevaće te“. Divno to radiš i hvala ti na ovoj interpretaciji- zadovoljna je bila Tijana.

– Drago mi je da sam te slušao. Oduševljava me tvoja svestranost u muzici, odličan si i u pop muzici u i narodnoj. Poptuno se slažem ovo za Bosnu, i čeka te sigurno neka odlična karijera dodao je Željko.

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac