Login/Registracija

Gruja oduševio Draganu Katić: Voditeljka preplavljena emocijama: „Uz dužno poštovanje, u ovo sam sto posto sigurna“

Čast da otvori večerašnju emisiju imao je Grujica Nikolić koji je nakon predstavljanja istakao kako je sada stariji nego što mu piše u profilu, kada ga je Žika Jakšić prekinuo i objasnio kako ne ume da računa jer se od pedesete računa unazad.

Gruja svojih 38 nosi savršeno– nadovezao se Mare koji ga je upitao kako se oseća večeras na šta je Gruja odgovorio kako je izuzetno srećan zbog još jednog pojavljivanja u ovoj emisiji koji je kao kruna njegovog života.

Večeras nam se predstavio pesmom „Srce moje dobro nisi stalo“, čiji je izbor oduševio publiku pre nego što je zapevao.

Uz dužno poštovanje za vaše pevanje, sigurna sam da su svi koji gledaju ovu emisiju su oduševljeni i dali su vam glas za energiju, dobrotu, radost, iskrenost i sve ono što ste doneli na ovu scenu– iskazala je svoju oduševljenje Dragana Katić koja je zatim dala reč žiriju.

Alen Ademović pitao je gde je Grujina supruga kako bi saznao da li joj je vetran zaista sve dao kao što kaže u pesmi koju je izveo na šta je ona pozitivno odgovorila.

Gruja svaku pesmu peva onako kako se njemu peva, on ima svoj izraz i meni se to jako sviđa i nepogrešivo dobro biraš pesme. Ima te u tim pesmama i uživaš dok si na sceni što prenosiš na sve prisutne– rekao je Mare, a pohvalama se pridružila i Kruna Una Mitrović.

Ja jedino što mogu da primetim da vi ovo radite od srca i da ste pesmu izneli onako kako vi mislite da treba, ja vam čestitam. Slušala bih vas u nekoj kafani ili restoranu i zaista vam leži ovakav odabir pesme– dodala je voditeljka.

U revijalnom delu zapevao je saTijanom Milentijević pesmu „Ako si ti normalan“ kojom su razveselili ceo studio, a veteran je priznao kako je ovu pesmu otpevao u znak sećanja na Nina Rešića sa kojim je jedan period i nastupao.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić