„Da si prošla umesto mene, ja bih čestitala“: Takmičarke „Nikad nije kasno“ na ivici suza: „Krećem i plače mi se“ (VIDEO)

Dve plavokose lepotice Gordana Stojilković Barbika i Mirjana Milanović Mama Mira otkrile su u razgovoru za Grand šta im je bilo najteže pred ovonedeljnu emisiju popularnog takmičenja „Nikad nije kasno“ u kojem učestvuju, a jedan od njih našla se i na ivici suza.

-Sve je isto kao i u prvom i drugom krugu. Nisam razmišljala o prolasku. Svako bi lagao kada bi rekao da ne želi da prođe dalje, ali stvarno nisam imala pojma da ću da prođem. Obradovala sam se, da. Tu sam, krećem i plače mi se. Zašto, ne znam,evo sad mi se plače – iskreno je opisala Gordana svoja osećanja.

gordana stojilković mirjana milanović intervju
Gordana Stojilković Mirjana Milanović intervju

Za razliku od nje Mira sve ovo shvata kao dobru zabavu, bez obzira što će plasman u sledeći krug takmičenja morati da potraži na Fejsbuk glasanju.

-Moje iskustvo je slično, ovo doživljavam više kao neko dobro zezanje, dobro druženje. Apsolutno nemam problem ko prođe i ko ispadne, i potrudila sam se najbolje što sam mogla. Svakako njoj čestitam od srca – rekla je Mira, a Goca je uzvratila:

-I da si ti prošla umesto mene, ja bih čestitala. Obavezno ću pozvati sve na Fejsbuku da glasaju za Mirjanu.

gordana stojilković mirjana milanović intervju

Mirjana je ispričala i koliko se razlikuju sada nastupi kada se takmičari „bore u duelima“, jedan protiv drugog.

-Drugačiji je osećaj, ali svi mi se u bekstejdžu neverovatno družimo i onda je to kao da smo na nekoj žurci i pevamo zajedno. Ja sam to bar tako doživela – istakla je Mira.

gordana stojilković mirjana milanović intervju

Gordana je otkrila i da je jako teško stajati na sceni i slušati glasove žirija bez obzira na ishod:

-Daju meni glas, ne njoj. Ne da je meni krivo, ali prosto onako ljudski složni smo svi…

gordana stojilković mirjana milanović intervju

Ona je naglasila i da je pomalo zavladao strah nakon toga što su sazbali da su u duelima.

-Pričalo se malo o tome pošto niko nije znao ko će sa kim da bude. To je bilo najveće opterećenje, kao i ono ko će prvi nastupati u paru – dodala je Gordana, a da su sve doživeli veoma emotivno i da jedna drugu podržavaju, svedoči i poljubac na samom početku intervjua.

gordana stojilković mirjana milanović intervju

Razgovor sa Gordanom Stojilković i Mirjanom Milanović pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić/A.Milinković