Login/Registracija

Goca Tržan: “Kao voditelj sam želela samo NJU DA INTERVJUIŠEM, ali nije mi se dalo“

Pop pevačica Goca Tržan, od nedavno se oprobala i u ulozi voditelja na televiziji K1 koja je u vlasništvu Željka Joksimovića.

Za kolegu pevača kaže da je na televiziji strog šef, što ona poštuje i voli, ali do sada još nije bilo situacija zbog kojih bi je Željko kritikovao- Odrešene su mi ruke da radim sa svojom emisijom šta god želim, to je ono što baš volim- kaže Goca za Grand.online portal.


Poznatih ličnosti koje bi želela da intervjuiše je mnogo, ali zbog jedne žali, što nije imala priliku- Volela bih da sam imala priliku da intervjuišem Isidoru Bjelicu, ali ona našalost više nije sa nama.

S obzirom da nije neuobičajeno da se voditeljskog posla prihvate mnogi koji po vokaciji to nisu, pitali smo Gocu šta misli o glumcima voditeljima- Pa Milan Kalinić, Andrija Milošević, Anđelka, Petar Strugarm, svi su se oni dobro snašli. Međutim, oni misle da je taj posao lak, jer je njihov glumački jako zahtevan. Ali nije, ovaj posao zahteva mnogo pažnje, koncentracije, da držiš dinamiku razgovora i budeš posvećen- odgovara ona.


U intervjuu ispod pogledajte kako Goca komentariše okupljanje sa Tapovcima, i reakcije na novu pesmu:

POGLEDAJTE I:

Zijo Valentino tražio poligraf, Goca Tržan u neverici (VIDEO)

Goca Tržan progovorila o borbi za potomstvo: „Hvatamo poslednji voz“


Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac