Login/Registracija

Fitnes instruktorka pokidala nastupom, Žika i Mare se odmah prijavili za trening!

Jelena Mudronja (42) iz Danilovgrada ceo život bavi se sportom i radi kao fitnes trener, a muzika je oduvek bila njena velika ljubav, te je tako rešila da okuša sreću i prijavi se za takmičenje „Nikad nije kasno“.

Prvi izlasku na scenu odmah je dobila pohvale žirija, Tijana je pohvalila njen izgled, ali i pevanje iz prethodnih krugova.

– Mnogo si zgodna, i divno pevaš i ja jedva čekam da te čujem. Vidi se da si fitnes trener, iz aviona se vidi – rekla je Tijana.

– Pevam i radnim danima radim u teretani – objasnila je takmičarka.

– Mene čudi kako nisi uspela da napraviš karijeru – dodala je Tijana, a takmičarka je objasnila da se svojevremeno prijavila za „Zvezde Granda“ i da je tada pokušala da napravi karijeru, ali da joj se nije posrećilo.

Jelena je otpevala pesmu Snežane Babić Sneki „Ja nisam prva ni poslednja“ i razgalila publiku i žiri.

– Ja moram da primetim da se Jelena ozbiljno odomaćila na ovoj sceni i da znaš da se to vidi i oseća u tvom pevanju, rasterećena si i ovu pesmu si sjajno denela na neki svoj način i mislim da ćeš biti sve bolja. Mislim da ćeš i u fitnesu imati isto ozbiljan rast posle emsije- rekao je Mare koji se ponudio da dođe kod Jelene na personalne treninge.

– Ali da obučeš triko molim te ili helanke- dodao je Žika i nasmejao sve u studiju, a Mare mu je odgovorio kao iz topa: – Tebi bolje stoje.

– Ja imam noge kao kanarinac – našalio se Žika i ponovo nasmejao sve u studiju.

U revijalnom delu Jelena je pevala sa zvezdom Granda Krstinjom Todorović, a onda su otkrile da se i privatno druže i znaju ceo život, te su u duetu zapevale pesmu „Sudnji dan“.

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić