Login/Registracija

EMOTIVNA ISPOVEST VETERANA O PRVOM SUSRETU SA MAJKOM: „Na moja pitanja nije imala odgovor“ (VIDEO)

Životnna priča veterana Roberta Stona je rasplakala mnoge već u prvoj emisiji osme sezone emisije „Nikad nije kasno“. 

Posebno emotivno je bilo njegovo priznanje da je do četvrte godine bio u domu za nezbrinutu decu, a nakon toga je odrastao u hraniteljskoj porodici.

Biološkog oca nikada nije upoznao, a majku je video samo jednom u životu. Danas o tome priča bez imalo tuge.

– Sa 25 godina sam izašao iz Sarajeva i tada sam upoznao svoju majku, to je naravno bilo dirljivo. Do tada se nikada nismo ni čuli ni videli. To je meni bilo kao da sam sa nekim nepoznatim seo da razgovaram. Bilo je puno pitanja na koje ona nije imala odgovor. Nisam bio ljut na nju, pokušao sam da se postavim u njenu situaciju ipak su to bila drugačija vremena, u to doba je život bio patrijahalan – kaže on.

Budući da je Žika Jakšić poznat kao odličan provodadžija, Robert se nada da će i njemu naći srodnu dušu. 

-Što da ne, imam 55 godina, želim sa nekim da provedem život, da budem i drug i prijatelj. Ne tražim nešto posebno, tražim osobu koja će da me prati u životu – dodaje veteran kroz smeh. 

Kako se već ranije oprobao u muzičkim takmičenjima, nastup pred milionskom publikom mu nije stran. Ipak popularno takmičenje u Srbiji se dosta razlikuje od onog u inostranstvu.

-Meni zaista nije bitan rezultat, bitno mi je bilo da se ovde pojavim, prvi mačići se u vodu bacaju. Ovde je zaista drugačija atmosfera, kod nas se oseća naboj, tamo toga nema. U Danskoj sve deluje nekako veštački, ja sam oprobao, ali tamo možeš da uspeš ako si nekako drugačiji, ako si normalan, nema šanse da pobediš – priča takmničar za Grand Online. 

Iako bi mnogi rekli da je život u inostranstvu idealan, za trideset godina koliko živi u Danskoj, Robert tvrdi da nije baš tako. 

-Kuća posao, posao kuća, to je tamo tako. Ako nemaš stabilnu porodicu i prijatelje sve je neki kliše. Možeš zaista da se obezbediš ali ne možeš da se opustiš. Zoveš nekog poznanika na kafu on ti kaže čekaj za dva meseca da upišem datum – priznao je Robert za Grand Online.

Ceo intervju veterana, pogledajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: A. Milinković