Ćerka Nevresa Hadžića snimila hitčinu, ovakvu pesmu dugo niste čuli: „Najbolji vokal na Balkanu“ VIDEO

elma hadžić

Talentovana ćerka nekadašnjeg pobednika šoua „Nikad nije kasno“ Nevresa Hadžića, Elma Hadžić, objavila je novu pesmu.

Još tokom tatinog učešća pokazala je neverovatan osećaj za muziku, a sada je snimila numeru u kojoj je pokazala najlepšu emociju u kombinaciji sa fantastičnim vokalom koji poseduje.

elma hadžić

Pevačica je snimila predivnu baladu „Ljubav polovna“ u čijem tekstu se mnogi pronalaze, a čitava numera odiše atmosferom koja pogađa pravo u dušu.

Predivan glas, prelepa cura… Bravo! Nova omiljena pevačica… Jedva čekam nove pesme“, „Napokon opet pesma od nje i predobra je“, „Ma ovo je glas i pevanje koja zrači lepotom, sve najbolje želim ti od sveg srca“, neki su od komentara ispod ove divne Elmine numere, a jedan od korisnika jutjuba uporedio je pevačicu sa nekim od pobednica „Zvezda Granda“.

elma hadžić

„Elma Hadžic, Džejla Ramović, Ilma Karahmet, Šejla Zonić. Top ženski vokali na Balkanu…“, stoji među komentarima.

elma hadžić

Muziku i aranžman za „Ljubav polovnu“ uradio je Saško Nikolić, tekst pesme napisla je Mira Mijatović, a Elma je snimila i spot za numeru koji možete da pogledate u videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Nevres Hadžić i Elma – Kako ti je, kako živiš

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Printscreen youtube,
Autor: A.Dačić