EKSKLUZIVNO Nakon spekulacija da je trudna, Katarina Grujić otkrila kad će svadba: „Gobelja mora da vežba“ (VIDEO)

Nakon romantične veridbe Katarine Grujić i fudbalera Marka Gobeljića, pisalo se da je pevačica u drugom stanju, ali da trudnoću vešto krije od medija. Mada ne želi da govori na tu temu, za Grand Online napravila je izuzetak i otkrila sve detalje prosidbe, kao i dalje planove. 

64084812c67d05e071ff84b8d689b8ff87ca9829

Odmah na početku razgovora pevačica je pokazala koliko je srećna zbog svega što joj se dešava i osvrnula se na veridbu koja je bila pravo iznenađenje, budući da su svi njeni prijatelji znali da šta se sprema, ali su vešto krili od nje. 

– To je trebalo da bude neka privatna žurka, čisto da se svi prijatelji i mi okupimo. Htela sam da dođem u trenerci, nisu mogli da me nagovore da se sredim, a da sam obukla trenerku, pokajala bih se sigurno. Ovako je sve nekako bilo veliko iznenađenje, uzbuđenje i velika sreća. Ne mogu da kažem da nismo planirali veridbu, ali nisam očekivala ni da će biti ovako. Lepo je što ide sve po redu i dalje me drži to uzbuđenje od veridbe – priča Katarina i otkriva kada planiraju da svoju ljubav krunišu brakom.  

-To je sledeći korak naravno, ali čekamo da se normalizuje situacija sa koronom. Polako počinjemo da radimo, tako da će svadba verovatno biti sledeće godine –– kaže ona i otkriva kakvu svadbu priželjkuje. Iako je istakla da joj se želje menjaju iz dana u dan, jedno je sigurno, a to je da će se na njenoj svadbi ispoštovati svi srpski običaji

– Nekad hoću da svadba bude na nekoj plaži, da bude romantično sa samo 20-tak ljudi, te hoću veliku svadbu sa 600 -700 zvanica, ali jedno je sigurno – običaji moraju da se ispoštuju kakva god bila svadba– ističe pevačica. 

3b4744192939eb96acc9c7dba8e75d39ec505123

Kaže da će Gobelja morati i da se pokaže kao dobar strelac, budući da ga čeka i gađanje jabuke ispred njenog doma. 

– Mora da vežba. Nikad nismo išli zajedno u streljanu, mada ja volim da pucam i bila sam mnogo puta i zato moram da ga povedem, za svaki slučaj da se ne izblamiramo i on i ja – s osmehom nagoveštava. 

 O navodnoj trudnoći ne želi da govori, ali je za naš portal otkrila planove za leto, čime je jasno stavila do znanja da li je u drugom stanju. O kakvim planovima je reč, saznajte  u videu ispod. 

Foto: D. Milošević/Instagram,
Autor: I. Ankić