Džepna Venera iz Beograda poručila Dekiju Petroviću “Ti si mi prvi“! (FOTO)

Večerašnju epizodu emisije “Nikad nije kasno“ otvorila je Kristina Vinčić (41) iz Beograda koju svu prozvali “džepna venera“ zbog svog stasa.

Već na samom početku Kristini se desio lapsus, te je članu žirija Dekiju Pteroviću rekla da joj je on bio prvi, misleći na to, da je on bio u žiriju kada je ona pevala prvi put u prvom krugu- Već mi se sviđa kako je počela emisija- ubacio se Mare, a onda je Deki ispričao šta je želeo- Evo vidim u retrospektivi, sve si bolja i bolja. Iz pesme u pesmu.

b58e57520b36b589f4a36b8daf3588e7f3248cf2

Prva pesma koju je otpevala jeste “Ako je vredilo išta“ od Vane, a njen “prvi“ Deki bio je prezadovoljan- Bravo, sigurna u sebe. Meni se dopalo.

Cakana ju je pohvalila sa ženske strane- Lepo izgledaš ,lepa haljina i lepa energija ali odabir pesme preporuka nešto lakše.

Kristina je sad 4. krug. Hoću da je podržim u htenju da se vrati u muziku. Mislim da si pesmu pevala vrlo lično- bio je iskren Mare.

Žiku je zanimalo da li je Kristina konačno našla ljubav- Ništa se nije promenilo- kaže takmičarka, a Žika ju je bodrio uz reči da će se pravi pojaviti kad tad.

Na red je došao revijalni deo emisije kada kandidati pevaju sa “Zvezdama Granda“ pa je Kristini pripala čast da peva sa Amar Giletom i to pesmu “Od Splita do Beograda“.

fce491a7a14a011367e2224241083dfce57e2b19

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac