Login/Registracija

Dženan Lončarević razvezao jezik o kolegama: „Pitanje je ko je danas zvezda“ (VIDEO)

Leto je već uveliko iza nas, a estradnjaci se spremaju za zimsku sezonu i doček Nove Godine, pa je tako i popularni muzičar Dženan Lončarević više nego spreman za nove nastupe i zimske čarolije.

U principu spreman sam za zimu. Ništa se nešto specijalno ne menja između letnje i zimske sezone. Sve više smo se fokusirali na Srbiju, ali i Makedoniju. Radili smo i Crnu Goru, hvala Bogu sve je kako treba – rekao je Lončarević.

S obzirom da su rep i trep muzika u poslednje vreme preuzele primat na javnoj sceni u odnosu na zabavnjake, Dženan je otkrio da li muzika koju izvodi uspe da dopre do mlađe publike.

Postoji publika koja ipak voli i poštuje ovo što radi nas nekolicina. Nažalost je tako, ali i dalje radimo. Ne vidim sebe ni u kom drugom pravcu, snimam pop albume, ali sam publici dostupan sa svim onim što se zove muzika, što mogu da otpevam i što moj bend može da odsvira. Publika ode zaista srećna i zadovoljna sa mojih nastupa – objasnio je pevač.

Poslednjih nekoliko godina kao da svi žele da budu pevači, a Dženan bez zadrške iznosi svoje mišljenje o tome.

Pa relativna je stvar ko je zvezda, pogotovo danas. Postati poznat putem svih ovih emisija i takmičenja je lako, a opstati je već pitanje– iskreno je odgovorio muzičar.

Kako je pevač nedavno bio član žirija u muzičkoj emisiji takmičarskog tipa „Nikad nije kasno“, pitali smo ga po kojim kriterijumima ocenjuje starije kolege.

Nisam strog, blago žiriram. Ne bih se usudio da budem deo nekog žiriranja gde bih morao nekoga da kritikujem. Svako ima neko parče neba i bori se kako ume, pa nekome Bog da nekome ne. Ovde su stariji ljudi ili su približno mojih godina, a sada da ja budem strog ne bih. Često gledam takve emisije i svaka čast mojim kolegama. Oni to odlično rade. Ja sam se takmičio na festivalima za koje mislim da fale, mislim da bi oni doneli neku novu dimenziju pop muzici – objasnio je Lončarević.

Foto: Z.K.Munja/Grand,
Autor: I.Grk