Login/Registracija

Dragana se RASPLAKALA u emisiji- Setila se roditelja i JEDNE PESME sa punoletstva sinova

Voditeljka najpopularnijeg muzičkog takmičenja veterana “Nikad nije kasno“ i lice koje decenijama gledate kraj malih ekrana Dragana Katić, mnogima odaje utisak jake i hrabre žene koju kao da ništa ne može da poljulja.

Dolaskom njenih sinova na svet Bojana i Bobana naučila je i kako sama da korača kroz život ali priznaje da je najzahvalnija pokojnim roditeljima na bezuslovnoj podršci i ljubavi koju su joj pružali.

dadd72d67f8758c0f127ec13420f01774318442c

Neposerdno pred punoletstvo blizanaca, Dragana je ostala bez majke i preživljavala možda jedan od najtežih trenutaka u životu, ali ipak odlučila da upriliči slavlje za svoje mezimce- Za osamnaesti rođendan mojih sinova priredila sam proslavu za baš mali krug mojih pravih prijatelja i naručila sam pesmu “Kako si majko kako si oče“. To je negde bio vrhunac večeri sa tom pesmom i znala sam da moji roditelji znaju da oni slave osamnaesti– kroz suze je ispričala Dragana u emisiji “Balkanskom ulicom“.

f0519f2b6fc5b5f3a7f45ecf07bb971ceca21609

Pored toga istakla je da su upravo prolazeći kroz te teške životne situacije, njeni sinovi postali dobri, pošteni i čestiti mladići- Ja sa njima ceo život razgovaram i nikad ih ništa nisam slagala i imam utisak da oni sve razumeju. Snalazila sam se kako sam znala i umela i shvatila sam kakvu decu imam u onom momentu kad im u pogledu vidim hiljadu pitanja “Kako si mama ovo uspela“ , “Odakle ti “ i slično- objasnila je Katićeva.

POGLEDAJTE I:

Dragani je u mladosti bila bitna SAMO JEDNA STVAR, a zbog OVOGA SE ČESTO OGLEDALA

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac