Dragana Katić napustila Srbiju, a razlog je predivan: „Nema opisa jer smo se opisali“ (VIDEO)

dragana katic 5

Voditeljka Dragana Katić pre nekoliko dana spakovala je kofere i otputovala u Nemačku gde uživa sa sinom Bobanom.

Dragana je iskoristila pauzu između snimanja emisija, pa je odlučila da poseti naslednika koji već nekoliko godina živi u Berlinu gde i studira.

Dragana Katić sin

-Nema opisa jer smo se opisali – napisala je Dragana uz jednu od fotografija sa sinom.

Boban i Dragana su iskoristili priliku i da posete znamenitosti grada, a voditeljka se provozala i metorom, dok je sve to zabeležila kamrom.

Podsetimo, Dragana je nedavno za Grand otvoreno govorila o sinovima i priznala koliko je ponosna na sinove koji su danas uspešni mladi ljudi koji su se dokazali u svojim profesijama.

-Ja mislim da zaista u životu svakog čoveka koji se ostvario kao roditelj ne postoji ništa što može da vas razneži, ništa što može da vas usreći i rastuži tako jako kao što mogu vaša deca. I sreću i tugu i sve ostalo je puta milion kada su oni u pitanju – rekla je ona i dodala koliko je ponosna na Bobana i Bojana:

-Stvarno sam preponosna na njih dvojicu, preponosna na njihovo poštenje, na to što su vredni i radni. Jednostavno su napravili taj neki krug prijatelja koji se meni dopada, to mi je jako važno. Izbor njihovih prijatelja pre svega govori o njima, o tome na koji način sve bave svojim profesijama takođe mnogo govori o njima. Kada god mi neko pomene Bobana i Bojana, meni kreće tahikardija tog trenutka.

BONUS VIDEO – Dragana Katić o porodici

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F. Pavlović,
Autor: A. Milinković