Login/Registracija

Dragana Katić: Moja deca i ja smo prošli kroz teška iskušenja i gubitke (VIDEO)

Voditeljka šoua „Nikad nije kasno“ Dragana Katić u emisiji „150 minuta“, razgovarala je sa Majom Nikolić o tome kako vaspitava svoje blizance Bobana i Bojana, ali i kako izlazi na kraj sa svim majčinskim brigama i strahovima.

„Uvek ima tih briga, ne može majka da bude bez njih. Onog trenutka kada dobiješ decu, ukoliko imaš razvijen sistem odgovornosti tada je on podignut do plus beskonačno. Tada stvarno postaješ čovek, koji ispred sebe ima izuzetan izazov i prelep zadatak, i te brige oko dece počnu odmah“, rekla je Dragana i osvrnula se na to kako je uspela da prevaziđe Bobanove i Bojanove probleme u pubertetu.

„U njihovom petom i šestom razredu sam prvi put osetila neke promene kod njih, ali smo kroz neki razgovor uspeli sve da rešimo. I dan danas govorim drugim roditeljima, nemojte decu nikad lagati, nađite način i vreme kako ćete im reći istinu nežnim i toplim glasom. Loše stvari treba govoriti. Moja deca i ja smo prošli kroz teška iskušenja i gubitke i tu se slažem sa dr Zoranom Milivojevićem koji kaže da nismo ni svesni koliko su naša deca jaka i koliko imaju snage da istrpe i izdrže neke stvari. Naravno, i dan danas imam potrebu da zaštitim svoju decu i onda kada treba da im kažem nešto što nije prijatno“, rekla je voditeljka čije gostovanje možete videti u videu:

Autor: I.Ankić