Login/Registracija

Ovako izgleda Dragana Katić kada se ugase kamere: Isplivale slike voditeljke iz svakodnevnog života i svi traljaju oči zbog jednog (VIDEO)

Za Draganu Katić kažu da je žena kojoj godine ne mogu ništa, što potvrđuje svako njeno pojavljivanje na malim ekranima koja je ispraćeno brojnim komplimentima na račun njenog fizičkog izgleda.

Iako mnoge javne ličnosti pokazuju isključivo svoja glamurozna izdanja, Dragana svoje društvene mreže koristi kako bi publici pokazala pravu sebe i sasvim normalan život koji vodi van kamera, a poslednjim videom pokazala je zbog čega je po mišljenju mnogih najlepša voditeljka na ovim prostorima.

Ona je objavila video sastavljen od niza njenih svakodnevnih fotografija na kojima se vidi da je prava dama bez obzira da li je u pitanju odlazak na kafu ili šetnja po gradu, ona je za svaku priliku odlično stilizovana.

Svi mogu da se obuku lepo za posebnu priliku, ali zanimljivo je kako se ljudi oblače običnim danima– citirala je voditeljka poznatog dizajnera u opisu.

Ova objava izazvala je brojne pozitivne komentare, a svi su se složili oko jednog- da u svakom izdanju odiše samopouzdanjem.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić