Da li su se dogovorile? Dragana Katić i Milica Todorović izdominirale u ,,Nikad nije kasno“, jedan detalj svi komentarišu

MILICA TODOROVIC NNK SNIMANJE 04102023 FOTO MUNJA 5 ok

Na snimnje osme epizode muzičkog šou programa ,,Nikad nije kasno“, Dragana Katić i Milica Todorović su izdominirale u pravom smislu te reči.

Obe dame su se u studiju na Košutnjaku pojavile u skoro identičnim odevnim kombinacijama za koje su pokupile brojne komplimente.

Ono što je interesantno jeste da su obe odabrale crno-beli autfit za snimanje takmičenja veterana.

dragana i milica
Dragana Katić i Milica Todorović blistale na snimanju

Dragana je za ovo veče izabrala crnu bluzu ispod koje se nazirala bela majica, a to savršeno uklopila sa crnim pantalonama i štiklama, te izrazila eleganciju kakvu samo ona može da iznese.

DRAGANA KATIC NNK SNIMANJE 04102023 FOTO MUNJA 16 ok

Milica se sa druge strane odlučila za belu košulju i crnu dugu suknju, a kompletan autfit začinila je crnim kajšem sa zlatnim detaljem koji se savršeno slaže uz firzuru koju je sklonila sa lica. ž

Mnogi su komentarisali da su njihove odevne kombinacije elegantne, svedene i da su još jednom dokazale da je manje više.

MILICA TODOROVIC NNK SNIMANJE 04102023 FOTO MUNJA 31 ok

Pošto mi nismo mogli da se odlučimo, prepuštamo vama da izaberete koja od njih dve se po vašem mišljenju bolje obukla večeras.

[totalpoll id=“1786645″]

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: V.Brusin