Login/Registracija

Dragan Kojić KEBA PORUČUJE SVIMA: „Ne smemo da dozvolimo DA NAS STRAH SAVLADA!“ (VIDEO)

Proslavljeni pevač, Dragan Kojić Keba iza sebe ima višedecenijsku karijeru, a ovo je prvi doček Nove godine koji je proveo kod kuće nakon više od 30 godina.

– Uvek sam za  Novu godinu dolazio rano ujutru, oko 6 – 7 ujutru. Čudno sam se osećao, ali brzo sam ušao u tu atmosferu, šaltao sam kanale, nisam tražio sebe, ali zanimalo me je šta se emituje i stekao sam da je bilo previše narodne muzike za moj ukus – izjavio je pevač i dodao da je u novogodišnjem programu falilo malo roka i popa.


Keba se dotakao i teme virusa koji je već godinu dana aktuelan u celom svetu, te je apelovao na ljude da se ne menjaju i da ostanu svoji jer, kako ističe godinu dana nije ništa.

– Primećujem da su se ljudi promenili u smislu straha, u smislu duhovne promene, i zato sam najozbiljniji kada kažem, duhovno kad se promenite, mnogo treba vremena da se vratite. Ne dajte da vas savlada strah i da se udaljimo jedni od drugih – bili su poruka i savet koji je pevač svima dao.


Dragan je najavio i jednu pesmu na kojoj radi, a koja je baš vezana za ovu temu.

– Imam jednu pesmu koja kaže „Ponašam se hrabro, sve je normalno“ i ona kaže da se sve može i bez poljubaca i bez zagrljaja. Neću reći naslov, ukrašće mi ga neko – govori on uz osmeh i dodaje – Radim na toj pesmi i finiširam je i komponujem.


Za sam kraj specijalno za Grand.Online Keba je otkrio i deo svoje pesme na rumunskom, koja će uskoro biti objavljena, a kako to zvuči, pogledajte OVDE:

https://youtube.com/watch?v=3R63w_T1WKM
Foto: Grand Online,
Autor: K. Stanković