JEZA U STUDIJU Stojman Jaćimović izgubio ćerku u saobraćajnoj nesreći: „Tada sam prestao da pevam“

stojman jacimovic izgubio cerku u saobracajnoj nesreci 2 1

Takmičar „Nikad nije kasno“ Stojman Jaćimović (73) progovorio o porodičnoj tragediji u kojoj je izgubio ćerku zbog čega godinama nije skupio hrabrosti da ponovo zapeva, sve do sad.

-1999. godine sam imao tragediju, ćerka mi je poginula u saobraćajnoj nesreći i tad sam prestao da pevam- ispričao je Stojman u profilu ne želeći da produbljuje stare rane te se osvrnuo na detalje iz svog detinjstva i otkrio kako se rodila ljubav prema muzici.

-Jako sam srećno živeo u porodici, ali skromno, Već u petom razredu sam počeo da idem u Muzičku školu i praktično od 14. godine sam počeo da sviram u jednom džez orkestru. Svirao sam i harmoniku, mada devojčice u srednjoj školi nisu volele harmonikaše, pa sam naučio da sviram i gitaru.

Uprkos teškim životnim trenucima, Stojman je zadržao smisao za humor i energiju mladića te kako priznaje i u osmoj deceniji vredno radi.

-Već petnaest godina sam investitor, zidam zgrade u Pančevu- otkrio je takmičar kome je najveća podrška u nameri da ostvari svoj san supruga Radmila.

-Posle jedne svirke sam napravio neku brljotinu, pa mi je žena zabranila da pevam i onda se tri godine nisam bavio muzikom. Posle sam nastavio…. – ispričao je sa osmehom.

stojman jacimovic izgubio cerku u saobracajnoj nesreci 6

Njegova priča pogodila je Žiku Jakšića koji je poslao predivnu poruku svima u studiju, ali i gledaocima širom sveta.

-I mi smo ovde graditelji, mi gradimo mostove ljubavi i dobrih emocija. Preskačemo sve moguće granice i stižemo do najudaljenijih tačaka sveta i stižemo do svih dobrih ljudi koji gledaju ovu emisiju- rekao je Jakšić što je izazvalo gromoglasan aplauz u studiju.

Sa lavinom emocija se i nastavilo. Odmah nakon ćaskanja žirija i Stojmana usedlilo je takmičarovo pevanje koje je ceo studio diglo na noge.

-Stojmane, ja bih da bude Stojan, da mi završimo sa tim odmah. (smeh) Tako je najlakše i to će svi zapamtiti. Drago mi je da se večeras družimo- pružio mu je podršku Deki Petrović, nakon čega je Jaćimović zapevao čuveni hit „Lola“- Pri Arte.

Izborom pesme bio je oduševljen ceo studio, čemu svedoči i đuskanje Ivane Dudića i Dekija koji nisu skidali osmeh sa lica tokom pevačeve interpretacije.

-Meni je bilo odlično! Deki i ja smo se toliko razmahali i uživali smo- rekla je Ivana, što je njen kolega iz žirija i potvrdio.

-Mene ste bacili malo u prošlost pa me zanima kako bi danas ovakva pesma prošla. Šta vi mislite, pošto u pesmi kaže ja nisam milioner, a danas kažu da sve imaju i da su milioneri. Znate kako, kada pravite novi objekat verovatno vam je pola posla dobra lokacija, e to ste uradili za izborom ove pesme. Već ste pola posla završili- fasciniran je bio Mare, a njegovim komplimentima se pridružio i Dejan.

-Koliko sam puta bio u žiriju, ali nisam čuo da je neko pevao ovu pesmu. Hvala vam za ovo veče!

stojman jacimovic izgubio cerku u saobracajnoj nesreci 7 1

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuku je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: J. Jović