„Došlo je vreme da pokušamo ispočetka“ Darko Hinić se vratio nakon dve godine od učešća i objavio neverovatnu stvar VIDEO

Darko Hinić Nikad nije kasno

Nekadašnji učenik „Nikad nije kasno“, Darko Hinić učestvovao je u šou „Nikad nije kasno“ u kome nije uspeo da se plasira u završnicu takmičenja, ali to ga nije sprečilo da nastavi svoj muzički put.

Naime, Darko se bavi muzikom preko trideset godina i priznaje da se nije dovoljno posvetio takmičenju usled mbrojnih obaveza na terenu.

hdu 1

Darko Hinić Nikad nije kasno

Bilo je super dobro iskustvo, nagovorili su me i pristao sam. Imao sam dosta posla, nikada nisam imao odmora i onda mi glas nije bio čitav kakav treba za takve emisije i zato sam se premišljao, ali bilo je lepo iskustvo i svakome bih preporučio– rekao je Darko koji je u emisiji Grand Parada predstavio svoju novu pesmu:

Došlo je vreme da pokušamo ispočetka nekom drugom melodijom da se dočaramo. U sasvim drugom ritmu sam snimio pesmu „Lepotica i boem“ i videćemo kako će to da stoji uz mene, ali do sada su komentari pozitivni ali ne volim da se hvalim- rekao je Hinić.

darko hinic b

Podsećamo, Darko se u mladosti bavio fudbalom u kome je imao priliku da ostvari zavidnu karijeru.

– To me je zaustavilo da ranije počnem da se bavim muzikom. Iako sam od malena u muzici, fudbal mi je bio primaran i očekivao sam da ću tu uspeti, ali spletom okolnosti nisam. Nisam bio ni strpljiv da sačekam, već sam krenuo dalje– otkrio je nekadašnji takmičar za Grand

Nakon kraha fudbalske karijere, u potpunosti se okrenuo muzici, a sve je krenulo u jednoj kafani.

– Neki moji zemljaci su znali da umem da sviram i pevam i nagovore me da treba da pokušam. Sve je počelo u jednoj kafani, i ja pristanem. Onda sam shvatio da će to biti moj poziv– rekao je Darko čiju novu pesmu možete poslušati u videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić