Login/Registracija

Danijela Stanković Kostić: „Trud se uvek isplati“ (VIDEO)

Otkad se pojavila u talent šouu „Nikad nije kasno“, Danijela Stanković Kostić skrenula je veliku pažnju na sebe. Raskošnim glasom i smelim izgledom od anonimne pevačice iz Vranja postala je zvezda svog rodnog grada koji je nju na i te kako ponosan.

– Ljudi me prepoznaju na ulici gde god da se pojavim, traže mi da se slikamo,a u mom rodnom gradu svi su ponosni na mene. Drago im je što nisam sebe obrukala i jako su zadovoljni mojim plasmanom u takmičenju – rekla je Danijela gostujući u emisiji „Grand magazin“ i dodala da je i ona sama ponosna kako se prikazala pred milionskim auditorijumom.


– Zadovoljna sam postignutim uspehom i ponosna sam na sebe. Trudila sam se svih ovih godina, 24 godine se bavim pevanjem i sve što sad mogu da kažem je da se trud uvek isplati – izjavila je finalistkinja šoua „Nikad nije kasno“ kojoj se pojavljivanjem u „Nikad nije kasno“ ostvarila želja da izađe iz anonimnosti.

Za žiri i kompletnu ekipu popularnog takmičenja ima samo reči hvale. Kaže da je stručni tim bio odličan i da je sa članovima žirija imala odličnu komunikaciju, te da joj ništa nisu zamerali, jer u njenom slučaju nije bilo kikseva. Omiljeni nastup u takmičenju bio je kada je u duetu pevala sa svojom ćerkom Nikolijom koja je od nje nasledila talenat za muziku.

Danijela je istakla i da joj suprug najveća podrška zajedno sa njihovim ćerkama, kao i da je on njen veter u leđa i glas razuma. Kaže da on smatra da ona uvek može više, a za dalju karijeru sigurno će imati njegovu podršku, jer joj je u planu da uskoro snimi svoj prvi singl. Kako je otkrila u Grandovoj emisiji volela bi da uskoro snimi duet sa pobednicom Lenče Kukić, sa kojom se i privatno druži.

Danijelino gostovanje možete da pogledate u videu ispod:

https://youtube.com/watch?v=4mKB9sIxf-I%3Fstart%3D5410
Autor: I. Ankić