Marija Šerifović ispunila obećanje: Pevačica posetila Mustafu u Zenici (VIDEO)

8 830x0 1

Pevačica Marija Šerifović ispunila je obećanje i konačno je stigla da poseti momka iz Zenice, Mustafu Hrustića, za kog se čulo nakon što je objavljen intervju sa njim, a na kojem se vidi i kako spava ispod jednog mosta u pomenutom gradu.

Marija je sada, pored brojnih obaveza našla slobodno vreme i posetila Mustafu u rodnoj Zenici, a sve je prenela putem svog Jutjub kanala.

2 830x0 1

Ona je iznenadila Mustafu i posetila ga u stanu u koji se nedavno uselio, a svoje obećanje, kao i uvek, ispunila je i Mustafi je platila kriju za stan za narednih godinu dana, tačnije od kraja avgusta ove godine do kraja avgusta sledeće, 2024. godine.

Pored kirije, gazdarici kuće dala je novac i za račune, takođe za godinu dana.

6 830x0 1

Njen menadžer je Mustafu, nakon Marijine posete, odveo u obližnji restoran u rodnoj Zenici, gde će, dokle god to on bude želeo, imati besplatne obroke. Konkretno, tri dnevno.

– Mustafa je divan dečko, ovakvih primera sigurno ima na hiljade, ali ako smo mu malkice popravili i olakšali život makar na trenutak, pa eto i tih godinu dana…. – Marija se zatim potapšala po srcu i prstom pokazala ka nebu.

Iako je imao težak život, on nas je u Zenici dočekao s osmehom i ljubazno nas primio u svoj skromni, privremeni dom. Trošna sobica na periferiji grada njegovo je „parče sreće“, a kako nam je priznao, zahvalan je svim ljudima koji su mu pomogli.

7 830x0 1

Njegova životna priča veoma je teška. Kao sedmogodišnji dečak ostao je bez roditelja, a ljudi koji su vodili brigu o njemu su ga od malih nogu primoravali da zarađuje. Tako je Mustafa izgubio pravo na srećno i bezbrižno detinjstvo, ali i pravo na školovanje, zbog čega sada plaća cenu.

– Ja sam od sedme godine pevao na ulici. Otac mi je nastradao. Mi smo spali niz pećinu automobilom. Otac nam je poginuo, a brat i ja smo ostali živi. Imam ožiljak na licu – počeo je svoju potresnu ispovest Mustafa dok nam je pokazivao obraz na kojem je beleg od tragičnog dana.

1687437712696 1 830x0 1

– Tada su nas preuzeli drugi ljudi, pa smo morali raditi za druge. Ako ne doneseš dovoljno para, onda nam prete batinama. Pa smo mi bežali od kuće. Nisam gledao da li je sneg, kiša, spavao sam ispod balkona.

Kao vrlo mlad Mustafa se zaljubio i sklopio brak sa svojom partnerkom, ali je doživeo razočaranje.

– Došao sam do 17. godine…. Oženio sam se i mislio sam da ću biti veseo…. Žena me je varala… Voleo sam je, ali sam otišao i preboleo je. Bili smo u braku tri godine. Ona i ja smo završili, nemamo kontakt. Snašao sam se. Pevao sam po ulici, Srećko me je snimao. On je dobar i njemu se zahvaljujem. I jedna gospođa me je sklonila s ulice. Puno joj hvala. Kad je bila najveća zima, primila me je u svoj dom. Jeste da je i ona bolesna, ali kuvala mi je i brinula o meni – priča mladić sa zahvalnošću u glasu.

PROČITAJTE I:

(Telegraf)

Foto: youtube,
Autor: A.Milinković