DANAS JE MILJENIK ŽENA! Možete li da pogodite ko je dečak sa fotografije?

Odrastao je u Podgorici sa braćom Srđanom i Igorom, uz majku farmaceuta i oca, koji je bivši Reli vozač i prvak Jugoslavije u automobilizmu. U glavnom gradu Crne Gore završio je nižu i srednju muzičku školu “Vasa Pavić”, a studirao je na teoretskom odeljenju Muzičke akademije na Cetinju, mada je još uvek apsolvent.

Talenat za muziku ovog preslatkog dečaka sa fotografije prva je uočila njegova majka, a sa samo deset godina nastupao je na festivalu Naša radost , gde je osvojio drugo mesto. Kada su videli da ima neverovatan talanet za muziku, roditelji su mu na kredit kupili klavir, koji je zauzimao centralno mesto u njihovoj dnevnoj sobi i na kom je redovno vežbao, ali su ga ubrzo i prodali usled finansijske krize, te je bio primoran da nastavi da vežba samo u školi.

5bf6d0ecb1bedeb7485d856e93591d6c3cc48eb6

Nakon srednje škole, krajem osamdesetih je počeo da peva i svira s bendom Vatrena srca, kasnije i sa bendom Amfiteatar, da bi 1988. godine započeo solo karijeru i to nastupom na festivalu „Sunčane skale“ na kom se predstavio pesmom „Bila si ruža“. Prvi album koji je objavio nosio je ime njegove supruge Kristine, a 2002. godine snimioje  drugi studijski album “Budi mi voda”, s kojeg se izdvojilo nekoliko hit pesama i koji ga je vinuo u zvezde.

Danas je ponosni vlasnik brojnih hitova poput „Prsten na sto“, „Kad bi htjela ti“, „Pogledi u tami“ i dr. Miljenik je žena, ali i svih generacija i ponosni tata. Inače, sa suprugom Kristinom usvojio je dve devojčice, Lolu i Milu, iz Doma za nezbrinutu decu Bijela. 

b434db4017113015aecab37ae5163696977853b7

Znamo da ste do sad već pogodili da je reč o Sergeju Ćetkoviću.

 
Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić