Login/Registracija

DAME U ŽIRIJU OČARANE: Takmičar dobio nesvakidašnji kompliment

Radenko Bilić Miki osim po svom glasu, postao je poznat i po svojoj lepoj energiji i skromnosti koju poseduje.

Iako se kaje što nije ranije skupio hrabrosti da se prepusti muzici, odlučio je da od sada konce drži čvrsto u svojim rukama i radi ono što želi i voli.

Vi fenomenalno izgledate, baš kako jedan muškarac i treba da izgleda. Drago mi je što vas vidim ovde jer je to jedan pomak za vas koji ste napravili u životu- pohvalila ga je Andreana čim ga je ugledala na sceni.

Večeras se predstavio pesmom „Put me zove moram poći“ Halida Bešlića, što je publika pozdravila aplauzom.

– Ja bih njega slušala i dan i noć! Ovo je sve tako lepo i pitko. Isijava neku toplu energiju- oduševljena je bila Čekićka, sa čijim mišljenjem se složila i druga dama u žirijskoj stolici.

– Ako je Halid slušao ovo biće izuzetno ponosan- poručila je Danica Krstić.

Istog mišljenja bio je i predsednik Saša Milošević Mare, što je kandidatu dalo veliki vetar u leđa da nastavi da radi ono što voli.

Iako je tek drugi krug, Radenko ne krije da mu je emisija „Nikad nije kasno“ donela mnogo lepih i pozitivnih stvari.

– Svi su oduševljeni, dobijam mnogo poziva. Najviše mi je drago što su mi se javili neki školski drugari, ljudi za koje sam zaboravio da postoje uopšte. Sad se jave i vrate mnoga sećanja- iskren je bio takmičar.

Podršku u studiju večeras mu je pružila supruga sa kojom uživa u braku već skoro tri decenije, kao i dve ćerke na koje je izuzetno ponosan.

Sedamnaestogodišnja ćerka nasledila je na oca talenat na muziku te mu se pridružila na sceni. Izvedbom pesme „Bogovi ljubavi“ raspametili su publiku i žiri.

Usledila je prava porodična idila na koju niko nije ostao imun.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović