Login/Registracija

Da li ste znali da je ovom takmičaru MARE KUM a da ga HARI vidi kao svog NASLEDNIKA?

Zlatko Minić, nesuđeni fudbaler iz Kragujevca, nakon gubitka majke sa samo 18 godina, nije znao kojim putem da krene, a pevanje se kao opcija pojavilo na nagovor mnogobrojnih prijatelja, koji su “krivci“ što je uopšte došao u takmičenje.

– Trebalo je dosta hrabrosti da dođem ovde– rekao je Zlatko u prvom krugu emisije “Nikad nije kasno“, na šta mu je voditeljka Dragana Katić odgovorila- Ma šta je to pedeset godina, tek početak.

Sada, u drugom krugu, stvari su se znatno promenile- Hteo sam da vam kažem da sam večeras izuzetno opušten. Naročito što mi je kum u žiriju– našalio se Zlatko aludirajući na Mareta koji ga je u prvom krugu nazvao “Zoran“.

– Ovo što sam čuo prošli put jako mi se dopalo. Pretpostavljam da Kragujevčani nisu štedeli komplimente– rekao je Slavko Banjac što je takmičar i potvrdio- Zaista mnogo poruka, da ne budem skroman.

– Ma ja tebe očekujem u hali “Jezero“ da me naslediš– rekao je Hari Mata Hari.

Zlatko nam je pevao pesmu “Zaboravi“ Zorana Kalezića, velikog pevača i velikog šmekera, kako je objasnio Minić.

Uživao sam! Prva pesma, puno emocija, želim ti mnogo uspeha- bio je Slavkov komentar, a Hari je odgovorio- Da si otpočetka bio u intonaciji ti bi zakucao– sa čim se i Sofra složio- Ja sam išao na siguricu– objasnio je Zlatko.

– Dobro si tehnički potkovan, imaš Šumadiju u sebi i meni to jako prija- izjavio je Mare.

Zlatku je u podršku stigla supruga Tanja i ćerka Milica- Jako mi je drago što je Zlatko došao ovde– rekla je supruga koja je neizostavna podrška Zlatku.

Druga pesma koju je ovaj Kragujevčanin izveo jeste “Ponovo“ u duetu sa Draganom, članicom orkestra Ace Sofronijevića.

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac